Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

panel,wzmacniacz do suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panel,wzmacniacz do suba

Siemka cche zrobic syba aktywnego...ale nigdzie nei moge znaleśc jakiś wzmacniaczy (tanich w miare mojej kieszeni około 200zł co moge przeznaczyć) nie znam sie na tyle aby samemu zrobic bo widze ze kazdy robi sam a ja jestem tu cielony...dopiero sie wkrecam..i chcialbym aby ktos mnei asekurowal :P wiecie co mam na mysli dlatego pisze. Nie wiem jak ktos moze to nich mi poda jakies stronki ktore zna gdzie mozna kupic, albo jakies osoby ktore za nie wielkie pieniadze zrobia cos konkretnego ale chodzi mi tu bardziej o gotowy..taki z panelem i w ogole bajerami. piszcie jak cos wiecie....serdeczne pozdro

1.na gorze w tym dziale przyklejony topic. (tda)
    2. na srtonie glownej ogloszenie (pa 300)

Skomentuj

nom spoko spoko czytałem ale nie wiem czy doczytałes ale mój budżet jest dosc ograniczony a dokałdnie mówiąc o 1/3 tej ceny końcówki Pa300, jak również pisąłem ze jestem słabym elektronikiem...i mogło by mi coś nie pójsc z monatażem tego układu..ale mimo to serdeczne dzieki..

czekam na wiecej.....prosze o pomoc bardzo ważne.

Skomentuj

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=mivoc

ciutek wiecej niz 200zl ale calkiem ladnie sie sprawuje... ..wiec moze...

Skomentuj

hm..tak tylko ciekawi mnie opacja jk go podłaczyć...do mojego ampli...gdyz u mnie w apli Kina Domowego 5.1 jest wyjscie Woofer w postaci jednego cincza i nie wiem jak to podłączyć...bo widziałem wzmacniacze gdzie sie podłacza tylko jednym przewodem tak jak by jeden kanał...a tu...nie wiem. serdeczne dziekiz za zainteresowanie.,

Skomentuj

A wystarczy tylko dokladnie przegladnac zdjecia....

PS. Podpowiedz: Napis MONO przy kanale prawym.

Skomentuj

heheh spoko spoko...móiłem ze jestem zielony....ale wiesz tak sie wczytałe w artykuł i wypowiedzi o nim i tam była jakaś wzmianka o jakimś zabezpieczeniu termiczny(nie znam sie za bardzo) ale jesli wiemo co chodzi , to chyba o to ze jesłi jednośtka wzmacniająca sygnał dostanie za duzej energi cieplnej to sie właśnie włącza to zabezpieczenie i rozłącza cały obwód..nie wiem czy to zabezpieczenie nie działa czy działa wadliwie nie było dopisane.

ale mam jeszcze takie jedno pytanko...czy widział ktoś wzmacniacz ze stronki STX-a A-10 chyba ten droższy co o nim sądzicie..

Skomentuj

piterson, zabezpieczenie juz dziala dobrze.

A co do tego stx-a to cos mi w nim nie pasowalo... ....hmmm a czulosc wejsciowa. Moj amplituner daje bardzo slaby sygnal i najprawdopodobniej by nie wysterowal tego wzmacniacza.
                Wydaj mi sie ze ten wzmacniacz jest na TDA7294 czyli do 100W RMS troche mu brakuje.

Skomentuj

Witam!

Ja niedawno kupilem wzmak z panelem 200w rms ze wszystkim tzn auto on/off subsonic filtr dolnoprzepustowy (nachylenie 24db) za 350zl ale mysle ze jakis slabszy wzmak i jeszcze sie dogadasz z cena to moze kupisz to jego kontakt subwoofery@o2.pl gg: 8357969 aa i powiedz ze jestes od Michala Batko

Pozdro!

Skomentuj

spoko spoko....a co myślicie jeszcze o tym STX-sie...czytałem sporo neagtywnych nikiedy opini o firmie STX, ale mimo to rozpatrywałem opcje zakupu takiego o to modułu.
                    tu jest adres tego modułu

http://www.stx.pl/index.php?vMenu=3&...0&vSubPage=291

Skomentuj

Mowie ci ze ten chlop zrobi ci lepszy wzmak niz ten co jest na stronie stx!!

Skomentuj

dzieki misku wysłałem meila z zapytanie o koszty i w ogole...

ale tak jeszcze szukam i błądze po stronckah i mam takie pytanie abyscie mi jeszcze cos powiedzieli np o tym wzmaczniaczu w sumei nei wiele jest danych i w ogole...ale moze ktos sie natchnął na tkaioto model albo wie o co biega i wie co to potrafi...

http://www.elektroland.com.pl/produc...4e38584b721d4e

[ Dodano: 2005-08-10, 21:18 ]
                        no dobra...wszytsko ładnie pięknie mam już upatrziny wzmacniacz, ale czy teraz pasuje do tego głosnik....STX-GDN-120-22-04-sc czy byc moze bedzie za mały...a mozę znacie jakis odpowiednik cenowo który dąłby rade...typu np AcustiTVm...no nie wiem doradzcie cos. chciałbym aby powstał na tym sub..na BR lub na zamkniętej...

wzmaczniacz

http://allegro.pl/show_item.php?item=60042184

[ Dodano: 2005-08-10, 21:19 ]
                        no dobra...wszytsko ładnie pięknie mam już upatrziny wzmacniacz, ale czy teraz pasuje do tego głosnik....STX-GDN-120-22-04-sc czy byc moze bedzie za mały...a mozę znacie jakis odpowiednik cenowo który dąłby rade...typu np AcustiTVm...no nie wiem doradzcie cos. chciałbym aby powstał na tym sub..na BR lub na zamkniętej...

wzmaczniacz

http://allegro.pl/show_item.php?item=60042184

Skomentuj

Czaruję...
                        X