Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Łódź - sklep elektryczny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Łódź - sklep elektryczny

Wie ktoś może gdzie w Łodzi jest jakiś sklep elektryczny, gdzie dostane kabelek minijack/din5? Nie moge nigdzie w necie znaleźć czegoś odpowiedniego, a niektóre mniejsze sklepy nie mają stron www, więć może Wy wiecie?

Z góry thx,
    Mike_M2

Po pierwsze nie elektryczny - bo tam możesz kupić gniazdko elektryczne i żarówki. Tylko sklep elektroniczny (w myzycznym też możesz pytać o wtyczki)
    Po drugie takiego kabla raczej nie dostaniesz bo din5 to już przeszłość.
    Ale możesz go zrobić sam, wystarczy poszukać opisu wyprowadzeń obu wtyczek i przylutować kabel - wtyczki te jak już pisałem napewno dostaniesz w sklepie elektronicznym.

Nie jestem z Łodzi, ale nawet w moim małym mieście jak otworzę książkę telefoniczną to figuruje tam taki sklep - oprócz telefonu adres też jest :)

Skomentuj

Po drugie takiego kabla raczej nie dostaniesz bo din5 to już przeszłość.
      w kazdym sklepie u mnie w miescie z glosnikami jest taki kabel w cenie ok 3.50zl, sam mam jeszcze gdzies wzmacniacz z takim wejsciem, naprawde ten kabel nie jest trudny do dostania przynajmniej w moim przypadku pierwszy lepszy sklep elektroniczny

Skomentuj

www.tme.com.pl

na sienkiewicza jest sklep detaliczny tme, poza tym w podziemiach przy fabrycznym, obok gorniaka tez jest.... jest tego wiele.

Pozdrawiam.

Skomentuj

rzgowska kolo sklepu z trumnami
          ale najtaniej kilinskiego na przeciw dworca fabrycznego,
          w podziemiu skore z ciebie zedra

[ Dodano: 2005-08-18, 18:39 ]
          rzgowska-kolo gorniaka

Skomentuj

Róg limanowskiego - zachodnia przy bałuckim.
            Możesz też w sobote pojechać na giełde elektroniczną na ŁKS , tam jest prawie wszystko.

Skomentuj

UFF(;

No to dzięki ludzie:) Już kupiłem to chciałem:) Zamisat din/minijack kupiłem przejściówke minijack/jack a potem drugą jack/chinch. We wzmacniaczu mam zarówno wejścia chinch jak i din:-) Dzięki za to co napisaliście. Ja się troche naszukałem jakiegoś sklepu. Ponieważ byłem w pobliżu to kupiłem te przejściówki na Małej przy Placu Barlickiego. Ale i tak wielkie thx, bo na Kilińskiego mam bliżej i niedługo znowu będę musiał się zaopatrzyć w sprzęt elektroniczny(-:

Pozdro,
              Mike_M2

Skomentuj

Następny raz (w przypadku potrzeby kupna czegoś nietypowego) proponuję pofatygować się na giełdę elektroniczną na stadion ŁKSu :)

Skomentuj

Czaruję...
                X