Ludzie blagam pomozcie!Mam taki problem.Dostalem od kumpla wzmaka Technics su-700 - moj radmor 5102 nie wytrzymal imprezy na domku i siadly dwie koncowy.Problem jest taki - wlanczam technicsa do pradu odpalam i jest oki zapla sie power dioda ale nie gra.Wzmak nie robi takiego dziwnego "CYK" - nie zapala sie dioda SAFETY nawet na nim.Jezeli ktos mial podobny problem to dajcie znac.Sluchawki mnie jush mecza.Aha oplaca sie to wogole naprawiac??Nie znam paremetrow wzmaka wiem tylko tyle ze pobiera 360 wat pradu tolerancja od 4 d0 16 ohmow i ma koncowa mocy jest czarna postawiona pionowo, chlodzi ja radiator.Wzmak ma wyjsica na 4 kolumny i jeden bezpiecznik przy zasilaczu ktory jest sprawny!Blagam HELP!!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Technics Su-700!
Collapse
X
-
nadzik, Nie świecący sie safety operation to 100% ubita końcówa PONIEWAŻ hybryda która jest wzmacniaczem M.cz jest sama sobie ogromem zabezpieczeń !.To właśnie ONA steruje całymi procesami protectu zaświecenie si safety operation to podanie przez hybrydę stanu wysokiego na jednym z pinów to pozwala na załączenie przekaźnika :)
Skomentuj
-
Geiser, Nie fantazjuj żaden pioneer na rynku niema czegoś takiego jak safety operation !.
Pioneery z nowej serii tylk oamplitunery mogą mieć w razie awari napis protection albo check the speaker conector...
nadzik, Ty również nie wymyślaj.Oewentualnie jeżeli svi jest cały to zimne luty ale to wątpliwe
Skomentuj
Skomentuj