Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sadzicie o tej ofercie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sadzicie o tej ofercie

zajrzyjcie na strone

http://www.carton.glt.pl/

czy wart zakupu jest modul wzmaka 2x100 oraz zasilacz Box 300?

nie znam sie na elektronice wiec prosze o opinie.

gdzie jeszcze mozna kupic dobre gotowe moduly??

pozdrawiam

Re: co sadzicie o tej ofercie

Mysle ze sie oplaca jednak to jest, tak moim zdaniem, ubozsza wersja kitu avt 2153 (www.avt.com.pl). Zawsze mozna tez zrobic samemu..schematy sa na forum...:)

Pozdr!

Skomentuj

Jeśli faktycznie nie bardzo znasz się na elektronice to prawdę mówiąc ta oferta nie jest zła. Robiąc wszystko samemu zrobisz trochę taniej ale jeśli nigdy nie bawiłeś się tymi klockami to jakość też będzie inna. Faktycznie wzmacniacz odchudzony na maxa, tak żeby tylko działał.

Skomentuj

Do tego jescze będziesz potrzebował transformator (70 - 90 złotych, radaitor 20 złotych) i obudowa i jeszcze jak będziesz chciał regulacje głośności to albo sam potencjometr albo jakiś przedwzmacniacz.

Skomentuj

przedwamacniacz mam na oku z avt za 60 zl z regulacja basu, sopranu, balansu i glosnosci

a skad najlepiej zamowic transformator??

Skomentuj

W kicie z avt daja radiator!!! zdziwilem sie bo pisali ze nie ma go w zestawie:) jesli chodzi o trafo to patrzalem na wielu stronach i najtansz oferta byla wlanie na avt...ale najtaniej jak sie okazalo bylo w zwyklym sklepie :-)))

Skomentuj

Ja mam w domu taki modułek tda7294 z cartonu( :-) ). Wygląda przyzwoicie lezy juz ze dwa miechy bo jakos nie chce mi sie go uruchamiac. Ale niedługo bede to podłączał wiec dam znac jak to działczy.. Fajne są bo płytka malutka i dają podkładki mikowe pod tda. A i anwet śrubke.

Skomentuj

Czaruję...
              X