Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmaczniacz do suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmaczniacz do suba

Chce zrobic suba na glosniku stxa GDN 22-120-4 SS jaki mam kupic do niego wzmacniacz ! ma wzmacniacz mam 200 pln!

tda7294, do tego trafo 2x24v 150va i jakiś filtr i powinieneś się zmieścić w 200zl

Skomentuj

W sumie powinieneś bez większych problemów zmieścić się w tych 200zł, ale uważaj przy robieniu filtru, mój pierwszy nie wyszedł i do dziś niewiem dlaczego(działał, ale wprowadzał jakieś nie porządane dźwięki), może to była kwestia zastosowania jakiegoś złego elementu... Pamiętaj, że filtr w subie to podstawa, jeżeli nic wcześniej nie robiłeś to pomyśl o kitcie choćby z avt. Pozdro

Skomentuj

Uwazam ze spokojnie stac cie na to http://www.carton.glt.pl/
        korzystam z ich filtru i zero zastrzezen, swietna jakosc wykonania, złączki na śróbki oznaczaja ze do złozenia modułów w całosc nie potrzeba lutownicy.
        polecam filtr i wzmacniacz TDA , na resztę chyba ci nie starczy a stówke która Ci zostanie zainweastuj w trafo, radiator, kondy - powinno starczyc bo na tej stronie byłoby za mało

Skomentuj

a może dział sprzedam, a nie konkurencje Igodowi reklamować

Skomentuj

Dzieki za odp.!A gdzie w warszawie sa sklepy gdzie moge kupic gotowe wzmacniacze albo moduly do samodzielnego zlozenia bo na elektronice zabardzo sie nie znam!

Skomentuj

Czaruję...
            X