Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Diora - 502

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Diora - 502

Witam ponownie,

Trafila mi sie Diora 502 tj, wzmacniacz, tuner, deck, korektor z tym, ze bez odtwarzacza CD. Wizualnie stan dobry i gra tez w miare... tj sprzet wiecej stal niz gral. Obecny wlasciciel zyczy sobie za to 250-300 zł. Myslicie, ze warto byloby to wziac?

pozdrawiam
    Marcin

jak dla mnie cena ok, ja bym wzial, gra to juz nawet calkiem niezle wzmacniacz oparty jest na ukladach STK, w tej cenie co podajesz to na allegro same wzmacniacze chodza ;]

Skomentuj

Brać a nie pytać.Cena niska (na allegro takie komplety to ok 350zł).Wzmacniacz oparty o STK4182.

Skomentuj

Witam,

Wzialem wzialem lecz czeka mnie teraz wymiana paskow w decku ale ogolnie ladnie gra.

pozdrawiam
        Marcin

Skomentuj

Mam pytanie,Jakie kupić monitorki do dory?wzma:504,cd504,tuner502?

Skomentuj

nie kupowac tylko zrobic !!

Skomentuj

Wzmacniacz to jeszcze sobie zrobie :) no ale deck'a to byloby ciezko :) chociaz dobry MacGuyver tez by zrobil :)

pozdro

Skomentuj

monitorki- male kolumienki

podlogowki sa duze a monitorki male ;]

chyba cos zle zrozumiales

Skomentuj

aha :)

Skomentuj

o no prosze DIORA 504:) mily sprzecik...

wiec to cudo uciagnie naprawde duuuzo tylko jedna wada u nich to troche slabe trafo ale generalnie wg mnie bardzo udany wzmak

jesli masz maly pokoj to faktycznie monitorki ale mozesz byc pewny ze ten wzmak rozwinie skrzydla dopiero z dobrymi podlogowkami :) wtedy pokaze kly...

ALE JAK JUZ KTOS NAPIOSAL NIE KUPOWAC TYLKO ZBUDOWAC:)

jednak jak jestes troche przy kasie to polecam cos z TANNOY-a swietne monitorki ...

Skomentuj

Czaruję...
                    X