Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy Warto(>Diora)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy Warto(>Diora)

Otoż od pewnego czasu jestem posiadaczem diory ws 504(wzmaco)oraz cd i tuner z w/w serji.LEcz tata kiedy owy sprzęt zobaczył nalega aby to pchnąć i że się kupi nowa wieże I pytanie czy warto sprzedać to i dołożyć i kupić Yamache z serji E(tylko nie wiem jaką jeszcze) lub inną wieże.???NArazie nie mam jak sprawdzić z innymi głośnikami(gram na takich malutkich 2x20Wstarych).Pokój 2x3m2 zdeka zagracony(Głowny powód)THX

chcesz wieże kupić ?
    odradzam...
    ceny ich nieciekawe, a one same też nie są zbyt wysokiej jakości,
    z reguły brzmienie też nie jest dobre , uwypuklony wyzszy bas i piszczące wysokie tony ...
    No ale nie wszystkie of koz ...
    Jak dla mnie odpowiedz na pytanie brzmi "DIY!"

Skomentuj

Nie sprzedasz tego za więcej jak 500zł.Za 500zł to nie kupisz nic dobrego oczywiście nowego.Z używanych jedynie do tej kwoty wyrwiesz jakiś dobry wzmacniacz.

Ta diora to "niezły" sprzęt i myślę że nie warto go sprzedawać.Ma pilota...wszystko co potrzeba.

Skomentuj

No ale tata się uparł że dołozy do yamachy.A niemam znikad dorwac glosników i sprawdzic jak to zagra.

Skomentuj

Jak tata się uparł to sprzedaj w czym masz problem? Ta diora gra o niebo lepiej niż jakieś gówniane wieże.

Skomentuj

Tyle,że Piano Craft to nie jest jakaś gówniana wieża :] Ale i tak wole mieć wszystko osobno, bo zawsze moge coś zmienić.

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=77948893

co w niej takiego super??

za ta cene mozna kupic ampli yamaha jakis z niskich modeli http://allegro.pl/show_item.php?item=76457965
              +DVD np takie http://allegro.pl/show_item.php?item=76853021

i zostanie kasa na manitorki np arn+arv ale mamy juz bardzo przyszlosciowe rozwiazanie ktore na polce wyglada powaznie a nie jak popierdolka (czyt. wieza piano craft)

Skomentuj

Prawda jest taka, że w życiu nie zamienil bym takiej diory (za która nie weżmiesz wiecej niż 500 - 600 zł) na jakaś wierzyczke mini. Moi staruszkowie posiadają ową diore, model WS 4421 + do tego cd-ek Philipsa + mildtony (bez rewelacji) ale w porównaniu z wieżyczka mojej dziewczyny,którą kupiła sobie teraz w wakacje (thompson jakaś tam) za prawie 600 zł to nie ma w ogole porównania.
                Jak dla mnie taka zamiana jest totalnie nieopłacalna, chyba ze sprzedasz i dołożysz jeszcze z 1 kzł to może wtedy...

Skomentuj

No jest rozmowa.Ze ja sprzedaje to a tata doklada do yamahy

Skomentuj

to lepiej zrob jak jak ci napisalem a nie wiezyczki bedziesz kupowal

Skomentuj

tez odradzam ci zakup wiezyczki zostawil bym to co masz, chyba ze chcesz miec spokoj ze staruszkiem to kupuj wieze...

Skomentuj

Albo powiedz ojcu, że jakość elektroniki spada więc nie oplaca się wymieniać całej wierzy bo tą masz całkiem ok (napewno o niebo lepszą niż sklepowe dyskotekowe wierze) ale może niech ci dołoży do nowych kolumn wyższej klasy.

Skomentuj

Czaruję...
                        X