Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płytka do TDA7294

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Płytka do TDA7294

Witam!
    czy ma ktos wzory jakiejs malej plytki do tego?
    mozecie podac gdzie mozna kupic takie plytki?
    z gory dzieki
    pozdrawiam

Takowej płytki raczej nie znajdziesz do kupienia, co innego jak kupujesz kit do samodzielnego montażu, ze wszystkimi elementami. Prędzej znajdziesz schemat samych ścieżek-ale to już sam będziesz musiał wytrawić płytkę.
    pozdrawiam

Skomentuj

www.avt.com.pl w zakladce sklep znajdziesz kit albo sama plytke do kupienia.
      W Elektronice Praktycznej takze sa ogloszenia oraz w wydawnistwie Elektronika dla Wszystkich
      PZDR

Skomentuj

obawiam sie ze nie mozna.
        noty katalogowe znajdziesz tutaj

http://katalogi.iele.polsl.gliwice.pl/

w dokumencie jest pokazana plytka(niestety niewyraznie i od strony elementow)

Kiedys jakas firma produkujaca KITY sprzedawala elementy z plytka lub same plytki nie wiem czy nadal kontynuują tradycję i nie wiem ktora to firma robila.

Standardowa (testowa) aplikacja tda 7294 czy 7293 moze byc zmontowana bez plytki
        zajrzyj na www.mdcs.prv.pl koleś ma niezly patent.

Skomentuj

Bylem przed chwila na stronie AVT i jest za 7 zl jakies
          plytka do wzmacniacza z opisem
          Zreszta mam zeskanowany artykul z dodatku Uklady Audio EdW napisz maila to podesle.

[ Dodano: 2004-06-24, 20:41 ]
          mdcs naprawde upraszcza ale taka prowizora a dluzsza mete to sory ale jajco!

Skomentuj

Za niedługo opublikuję tda7294 z bardzo małą płytką. Powiedzmy do miesiąca...

Wymiary płytki - około pół karty kredytowej.

Skomentuj

Nie wiem czy warto sie bawic z projektowaniem. Ostatnia plytka AVT do kitu 2671 jest calkiem sympatyczna i mala. Kosztuje chyba tez niewiele.
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

niedawno kupilem na avt te plytki i sa naprawde porzadnie wykonane szczerze polecam :)

Skomentuj

mój kuzyn kupil plytki z AVT do tda 7294 mała zgrabna i w ogóle (jedyny mankamemt) to z kablami trzeba się na gimnastykowac. ale dobrze wykonana plytka to 75% sukcsecu

Skomentuj

Mogę zainteresowanym wysłać plik z płytką avt2153 (trzeba miec protela). Nie daję jako załącznik bo coś to nie działa , po ściagnięciu plik się nie otwiera :( .

Skomentuj

a mógłbym mi ktoś podac adresy www firm, które wykonują płytki drukowane? wysłałem swego czasu maila na cyfronikę z zapytaniem ile kosztuje o nich plytka ale mnie olalai

Skomentuj

kto chce wzor plytke do tda w pdfie prosze wysalc maial na

LUKASZ@DIYaudio.pl

Skomentuj

i oto jest płytka

Aplikacja AVT do TDA7294 bardzo prosze PCB w PDF

Skomentuj

Posiadam plytke "uklady audio", na ktorej sa atykuly i plytki m.in. tda7294, ale wzory plytek sa zapisane w .PCB i nie wiem czym to otworzyc.
                            poza tym te plytki sa dosc duze, a ja nie mam za duzo miejsca.
                            nie lubie wykonywac plytek bo kiepsko mi wychodza dlatego wole je kupic.

pozdrawiam

[ Dodano: 2004-06-27, 18:34 ]
                            mam jeszcze pytanie dotyczace AVT2671
                            ile plytek wchodzi w sklad zestawu?

Skomentuj

mam pytanko. czy można do TDa 7294 czy wzmaka o podobnych parametrach mocowych i napięciowych uzyć płytek uniwersalnych?

Skomentuj

to juz lepiej na pająkach zrobić

Skomentuj

a ma ktos schemat plytki na mostku tego scalaka??????
                                  I jescze jedno jak zrobil to jak mu dziala??

Skomentuj

Niestety płytki pod mostek to niemam. ALe testowałem TDA w mostku i bez. I jezeli chcesz w mostku podłaczyć glosnik 4om to bedziesz miał tylko moc wieksza o 30W przy tych samych zniekształceniach co bez mostka. A maksymalna moc ciagła to 140 RMS. Układ sie bardzo grzeje!!!

Jezeli mostek to stosuj glosnik 8 om

Skomentuj

Sopko mam 8ohm glosnik i sam TDA to roszeczke zamalo wiec nad mostkiem sie zastanawiam. Moze maly wentylatorek do radiatora i nie bedzie sie przegzewac :)

Skomentuj

Jezeli masz glosnik 8 om to zaóważysz duza różnice w mocy jak zastosujesz 2xtda

Skomentuj

Czaruję...
                                        X