Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wiadomości na temat stk 4048II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wiadomości na temat stk 4048II

poszukuje wszelkich wiadomości o tym scalaku.typowe aplikacje mam ale chodzi mi o jakiś rozszerzony opis,zasada działania-tak poprostu fachowym językiem.potrzebne mi to do pracy dyplomowej a szukałem i nic znaleść niemoge.

za jakiekolwiek info z góry dzięki!

to bardzo popularny scalak - w necie jest o nim dużo ...
    naprawde ...
    www.google.pl
    pozatym patrzysz w notę aplikacyjną i już wiesz wszystko co jest Ci potrzebne...

Skomentuj

no własnie gdzieś mi to 'dużo' ucieka bo niemoge znaleść.

niechodzi mi o notke aplikacyją tylko szczegółowy opis bo niebardzo jestem wierszokletą a opis zrobić trzeba.poskładać do dla mnie sama przyjemność a z reszta troche gorzej.pomóżcie.

Skomentuj

W internecie masz jakieś 20 tomów wiadomości o nim.Włącznie ze schematem wewnętrznym.Opisem co za co odpowiada.Rozpiską parametrów.Wszystko czego potrzebujesz

Skomentuj

jeśli robiłeś coś na tym scalaku na prace dyplomową to bym wywalił to do kosza i zaczał od nowa - niewiem jak ocenią prace która moze nieprzezyć debiutu..... niestety teraz są same podruby i moze się okazać że spali się przy pierwszym teście :P

Skomentuj

http://www.alldatasheet.com jezeli tam nie zajdziesz noty to marnie to widze ze gdziekolwiek bedzie...

Skomentuj

pewnie jest w necie te 20 tomów wiadomości ale ja ich znaleść niemoge!
              może znacie jakieś linki najlepiej do polskich stron?
              na alldatasheet jest coś ale zdecydowanie za mało.
              praca w sumie nie moja tylko kumpla.

Skomentuj

Czaruję...
              X