Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak podłączyć neon??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak podłączyć neon??

Chce zamontować neon 12V w moim subie. Czy jest możliwość podłączenia go do wzmacniacza żeby kożystał z jego prądu?? (widziałem podświetlone suby i jestem ciekaw jak to działa) Z góry dzięki

HAHAHAHH LOL! HAHAHHA WIDZE ZE TO JEDNAK NIEBYL ZART(w innym topicu o plexi chyba o tym pisales...)

Skomentuj

Tasior, czemu sie smiejesz ;] takie suby bywaja ;]

Kefir, podlaczasz normalnie + do +12v a - do masy... tylko musisz ze wzmaka wyciagnac z remote 12v to ci sie bedzie zapalal tak jak wzmak wlaczal

Skomentuj

Kefir,wez przestan kombinowac,przykozaczysz przed kumplami i na tym sie skonczy,po pewnym czasie Ci sie znudzi i bedziesz zalowac,nierób wiochy

Skomentuj

Tasior, dlaczego tak po nim jedziesz?? taki młody jesteś i juz konserwatysta?? Młodzież Ogólnopolska czy co?? nie widzę powodu dla którego subwoofer nie miałby mieć przezroczystej ścianki i podswietlenia (o ile będzie to estetycznie zrobione)...

Skomentuj

a to widze ze teraz wszyscy sa przeciwko mnie,od keidy sie tak zmieniliscie ze jestescie za neonami i plexa? no coz,zreszta to twoj wybór,chociaz ja prawo do wypowiedzi mam wiec mowie.

Skomentuj

niedawno na tvn tubro, w czasie tuningu, pokazywali forda mondeo S-line po delikatnym tuningu audio, instalacja oparta na infiniti kappa no i sub w bagarzniku; zabudowane nadkole no i oczywiscie niebieskie neony..
              psuly wszystko, taki kicz;/
              pozniej wypowiedz kolesia moze w wieku 15lat i mowil ze swojego tate tate namowil na ta madyfikacje... i ze on chcial aby fajnie wygladalo... dtad te neony.... ;p fuu

Skomentuj

popraw bledy bo... niemoge skumac kilku rzeczy.

Skomentuj

ju

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                    Kefir,wez przestan kombinowac,przykozaczysz przed kumplami i na tym sie skonczy,po pewnym czasie Ci sie znudzi i bedziesz zalowac,nierób wiochy
                    Chyba nie zrozumiałeś mojego pytania. Pytałem się jak podłączyć neon a nie czy on sieje wioche, następnym razem czytaj uważnie.
                    PS. To jest kwestia gustu kto co robi chyba o tym wiesz

Skomentuj

Jeśli nie wiesz jak podłączyć to lepiej nie kombinuj. Kup transformator, a wzmacniacz napewno będzie cały. Co to za "neon"? To jest prawdziwy neon, czy jakieś komputerowe świecidełko?

Skomentuj

Czaruję...
                      X