Odkopię temat. Różnica cenowa w tym momencie między Badelem a Toroidami zrobiła się dosyć duża, no ale tak w życiu bywa, że nie zawsze można kupić, a teraz trochę kicha cenowo. Gdzieś pomiędzy jest jeszcze Indel w TME albo EL-STYK(ale o tym to nigdy nie słyszałem). Jak myślicie? Bo nie ukrywam, że 450 zł to mało nie jest...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Trafo audio a zwykłe
Collapse
X
-
Zamieszczone przez siewcu Zobacz postaOdkopię temat. Różnica cenowa w tym momencie między Badelem a Toroidami zrobiła się dosyć duża, no ale tak w życiu bywa, że nie zawsze można kupić, a teraz trochę kicha cenowo. Gdzieś pomiędzy jest jeszcze Indel w TME albo EL-STYK(ale o tym to nigdy nie słyszałem). Jak myślicie? Bo nie ukrywam, że 450 zł to mało nie jest...
Skomentuj
-
Ja chyba się skuszę na el-styk. Napisałem maila o prąd jałowy i odpowiedź przyszła taka:
prąd jałowy standardowy 7,0 – 7,5 mA ale pojawiają się też w przedziale 6,0 – 10,0 mA
moc jałowa standardowa 1,2 W ale pojawiają się też w przedziale 1,00 – 1,30 W
A ekran może być między uzwojeniami drut 0,4mm jedna warstwa. Wydaje mi się, że taka informacja(o ile nie jest to napisane "tak se") już świadczy o tym, że wykonawca jakąś wiedzę ma, dlatego chyba zaryzykuję - obym nie żałował.
Skomentuj
Skomentuj