Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki wzmacniacz DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki wzmacniacz DIY

Cześć.
    Możecie polecić jakiś wzmacniacz diy?
    Jakiś sprawdzony z łatwo dostępnymi płytkami.
    Tylko nie konstrukcje Gavrona, mam już bg1 i jeszcze coś złożę ale później.

Wejdź na stronę www.diyaudiostore.com tam możesz kupić pcb albo całe kity wzmacniaczy. Między innymi topologie Nelsona Passa.
    Last edited by Pteterycz; 22.09.2022, 07:17.
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Accuklon?

Skomentuj

Ciężko pewnie teraz z PCB. Ale E450 wbrew rożnym opiniom bardzo dobra końcówka mocy, ważne żeby przyłożyć się do montażu. Ja swojego używam do dzisiaj, ostatnim razem na AVS robił furorę :)
        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

No właśnie wolałbym coś do czego zdobycie pcb jest możliwe

Skomentuj

Odezwij się do jaskiniowca na elektrodzie, może będzie miał. U mnie leży i czeka na lepsze czasy...

Skomentuj

A jakiś dobry wzmacniacz diy słuchawkowy?

Skomentuj

Zamieszczone przez PanJarek Zobacz posta
                A jakiś dobry wzmacniacz diy słuchawkowy?
                Polecam zdecydowanie. Na początek tylko budżetowe elementy, a potem sypiemy kurkom pszenicy i złote jaja się pojawiają na wyściółce pod kurzą dupą:

Projekty nie tylko lampowe - hybryda słuchawkowa, klasa A (skarabo.net)
                Last edited by janf; 30.04.2023, 11:03.

Skomentuj

Czaruję...
                X