Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

LM3886

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

LM4780 to inaczej 2 lm3886 w jednej obudowie tyle ze koszta są mniejsze.
    wiem :)
    ba, nawet mam :)
    Swoją drogą proponuje wszystkim zainteresowanym poczytać o nim na elektrodzie - było o nim sporo napisane :)
    Tylko nie pamiętam co to jest to:
    BPA100. 120W 4R sin 0,03% thd przy 2x38V uzas.

Skomentuj

najgorsze to to ze nigdzie go dostac nie mozna :P na allegro gosc mial wczoraj jeszcze 4 kosci :]

Skomentuj

Nie opłaca się barać LM4870 zamiast 2ch LM3886. 2 osobne LMy będą mieć lepsze warunki termiczne, również przy uszkodzeniu tylko jednej z końcówek nie trzeba wymieniać wzmacnaicza dla drugiego kanału.

Skomentuj

Tyle że 1 LM3886 to 18zł a 4780 to 25 . Swoją drogą równiez wolę 2xLM3886 niż 4780.

DEMON wyluzuj z tymi uśmieszkami :P

Skomentuj

po dluzszej nieobecnosci znowu tu wracam wakacje czasu nie było teraz jest i troche kaski tez jest na budowe wzmaka trafa 2x28 300VA sie juz dorobilem teraz przyszedł czas na dalsze elementy :) i teraz pytanko gdzie mogłbym dostać płytke wzmacniacza stereo 2xLM3886 wraz z jakims sensownym schematem (no bo kupowac 2 płytki na mono LM3886 to chyba większe koszta nie wiem, pomocy!!! :)) :) i najlepiej wykazem elementów :) i płytke zasilacza symetrycznego do mojego trafka :) taka z miejscami na bezpieczniki :) gdyz spotkalem sie z płytkami najprostszymi mostek i kondy :) wiec takiej niechce a na pająka tez raczej nie mam zamiaru zasilacza montować :) Prosze o konkretne adresy sklepów czy coś :) albo jakieś namiary:) najlepiej nie w ciemno gdyz jestem poczatkującym i to moja piersza taka konstrukcja :) więc jesli ktoś ma cos sprawdzonego i wie ze to jest dobre :) to bede wdzięczny :)

Skomentuj

Demon za uśmiechy powinieneś dostać od moda ost. poszkuja na necie wy ludzie nie myslicice wszystko jest, jak nie to szukaj avt tam tez jest.

Skomentuj

ok pospieszylem sie sorki za minki, ale serio szukam i szukam i znalazlem tylko plytke na avt wzmacniacza lm3886 musial bym kupic 2 zestawy z plytka i opisem co za same plytki by mnie wynioslo ponad 30zł :) nie mozna nigdzie dostac tych płytek taniej?? niedosc ze avt mam drogo jak nie wiem to jeszcze slyszalem ze te ich produkty maja wiele wad:) a moze ktos by mi mogl zrobic, samemu jakos nie ciągnie mnie do wytrawienia sobie płytek nigdy tego nie robiłem, więc wole nie ryzykować, a chcialbym płytke zasilacza i wzmacniacza :) i nadal zastanawia mnie jakie rozwiązanie jest lepsze, czy jedna płytka wzmacniacza stereo :) czy 2 osobne na kazdy układ, czy rozni sie to czyms poza tym ze więcej przewodow od zasilacza zeby zasilić obie płytki ??

Skomentuj

DEMON, po 1 nie przesadzaj ze smile-ami !
                  a po 2 - popytaj ,może ktoś z forum Ci wykona.
                  a po 3 - lepiej symasyma zrób ;]

Skomentuj

Demon napisz do łukaszaN on wiem że miał kilka PCb do sprzedania.

Skomentuj

Czaruję...
                    X