Ej chłopaki,no co wy?500W to za dużo?A niby dlaczego?Przynajmniej jest solidny zapas i gwarancja że system nie kucnie w ekstremalnych momentach.Wcale nie trzeba grać non stop na full aby wytłumaczyć się z takiej mocy.I nikt mi nie powie że to nieprawda.
Spoko,nie stracą.Ustawiam je pod jakość a nie ilość.ZXupełnie odwrotnie niż w sprawach finansowych :P
A swoja drogą najbardziej lubia jak gra ostro "W" z hornami,zaraz oboje przylatuja i tańczą
Do roboty to ok :P Obudowe mozna zrobic :) Problem z pieniazkami na głosnik i wzmak Musze sprzedac najpierw moje "sprzeciory" . Ogłoszenia poszły juz :) Jak dobrze pojdzie to moze trafią do "odpowiednich" osób :)
takero, ja bym do niego i 15 czy 18 cali wsadził.Wsio zalezy jak to sie zaaplikuje.Nie wiem czemu ale ludzie jakoś tak generalizuja temat srednicy względem zastosowań.I to tak raczej ksiązkowo-gazetowo.Prawda wynikająca z prób praktycznych bywa brutalna dla tych niby żelaznych zasad.Krótko mówiąc,nie spróbujesz,nie będziesz wiedział.I tyle.
Mnie sie osobiscie 154 w closed zajebiście podobał w aucie.Muza jak żywa,i za bata byś suba nie zlokalizował,ładnie sie w przody wplatał.
Muza jak żywa,i za bata byś suba nie zlokalizował,ładnie sie w przody wplatał.
ja tak mam na codzień z DLSem :)
kto nie wpada do mnie to się dziwi że takie małe monitorki tak nisko schodzą ;]
wywale półke w tikaczu i wejdzie ;]
lanzar to głośnik do CA, producent podaje jako optymalną bude 75l około,
więc dośc mało jak na 15 ;]
raz już grał w tikaczu, ale tak bardzo prowizoryczne wszystko było ;]
niech się Viper wypowie jak blachy latały przy stxie 20aw i 100w wzmaku... ;]
przy 15 to szczerze się bałem o instalacje gazową ;]
Skomentuj