Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z sabem w aucie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

problem z sabem w aucie

Witam wszystkich serdecznie mam pewien problem mój kolega ma w aucie saba a jego sprzecik ma wyjscia 4x45W dwa z tych wyjśc są nie uzywane moje pytanie kiedyś słyszałem że jest mozliwośc zmostkowania tych wyjśc tak by wyjściowa moc była równa 90W.Czy faktycznie jest to mozliwe a jeśli tak to jak to można zrobić prosze o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

panek, co to jest "sab"??
    domyslam sie ze chodzi Ci o radio...
    cos takiego jest NIEMOZLIWE!! poniewaz ten wzmacniacz jest ju zmostkowany i osiaga nie 45W a max25W!!

Skomentuj

sab sorki urwało mi linijke bo skanowłem kompa i go przymuliło chodziło o Subwoofer.To w takim razie czy mozna zrobic np wzmacniacz na określona moc i pod jego wejście podpiąć jedno z 4 wyjść.

Skomentuj

Wszystko można,nawet pisac na tym forum.Pytanie tylko czy aby sobie Ty/Kolega z tym poradzi?

Skomentuj

Ale poradzi z czym jeśli chodzi o zbudowanie wmacniacza to mysle że nie jest problemem znalezienie czy zapytanie kogos o schemat ,wydrukowanie laserówka na papierze kredowym sciezek wytrawieniu i wlutowaniu podzespołów .W razie czego jest forum a przecież człowiek uczy się przez cały czas bez praktyki i pomocy innych napewno sobie nie da rady ale malymi krokami z pomocą waszą powinien podołac zadaniu.

Skomentuj

Czaruję...
          X