Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TDA 7294V

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TDA 7294V

Czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza to "V" na końcu. Mam zamiar zakupić 2 układy w AVT tylko czy jest jakaś różnica pomiędzy "V" a bez "V"...

jest roznica miedzy S i V a bez V się nie spotkałem....

Skomentuj

V to sposob montazu - vertical czyli w pionie (nozki i obodowa), jest tez wersja lezaca - H jak horizontal. to tyle... Zreszta w nocie katalogowej jest napisane to co ja napisalem...

Skomentuj

no dobra, a co oznacza "S" ??

Skomentuj

S - to pewnie ulepszona wersja Sciagnij noty i porownaj...

Skomentuj

'S' oznacza że kostka może pracować rownolegle w celu obinżenia impedancji obciążenia i teroteycznie przy połączeniu równoległym 2 ukl. uzyskujemy 2x większą moc. Napięcie podczas pracy jest wyższe i może wynosić +-45V dodatkowo wykorzystane są 3 wyprowadzenia układu.

pozdrawiam!

Skomentuj

aha, dzięki coolombo

Skomentuj

O ile dobrze pamiętam to kolejną róznicą jest montaż nózek 5 i 12(lub 11) w jednej wersji są one zwarte do zasilania w innej nie.
                Pamietam że napewno jest ta różnica ale szukałem i nie mogę znaleźć notki o tym.

pozdro

Skomentuj

To fakt - mialem taka 1 sztuke - poszla z dymem - byl to kit AVT bodajze 2153... Tee nozki sa czasem polaczone do '-' zasilania poprzez strukture ukladu a na tej plytce poloczone byly do '+' zasilania - przy pierwszym uruchomieniu mialem fajerwerki Potem nie ryzykowalem i po prostu te nieuzywane nozki wylamalem...

Skomentuj

TDA7294V i TDA7294S mają inne wyprowadzenia!!.Uważaj na to!

Skomentuj

Czaruję...
                    X