Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JIG - Karta się nie nadaje?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JIG - Karta się nie nadaje?

Witam,
    Posiadam już cały zestaw pomiarowy i pierwsze schody zaczęły się już przy kalibracji. Otóż mój syngał testowy w ogóle nie przypomina sinusoidy i nie wiem czy to nie przypadkiem przez kartę dźwiękową. Niestety mojega Live'a! szlag trafił i zostałem ze zintegrowaną "SoundMAX Digital Audio", która jest na płycie Asus P4P800 Deluxe. Jutro pożyczę Audigy, ale tymczasem spójrzcie jak to u mnie wygląda:

schmeichelsopot, też miałem soundmax i moje boje spełzły na straconych nerwach. Daj sobie spokój z tą kartą, nic nie zdziałasz.

Skomentuj

schmeichelsopot, masz źle skonfigurowany mikser karta nie nagrywa. Prawdopodobnie nie wyłaczyłeś Line OUT .

Skomentuj

No i wszystko jasne. Topic zamykamy :)

[ Dodano: 2006-10-01, 22:52 ]
        No i dalej to samo.
        Załatwiłem sobie SB Live!, sformatowałem dysk i dalej nie tak. Jig sprawdzałem 3 razy czy wszystko ok.

Tak to wszystko u mnie wygląda. Kombinowałem na loop record z kablami i nic (z odłaczonymi też), jakby karta nie nagrywała. Nie wiem jak sobie poradzic.

[ Dodano: 2006-10-02, 00:30 ]
        Dobra, nieważne. Co do tego już wszystko ok. Sor za spam :) Moja głupota, źle miałem ustawione urządenie nagrywania.

Skomentuj

Czaruję...
        X