Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

radio GMS516 - wiesza się...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

radio GMS516 - wiesza się...

Witam!

Od jakiegoś czasu radyjko w moim passacie zaczeło się wieszać :/ co może być tego przyczyną? Może ktoś pomóc?

Pozdrawiam,
    Robert

jak to wieszac? moze wlasciel sie nim zle opiekuje i ma juz tego dosc :|

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
      jak to wieszac? moze wlasciel sie nim zle opiekuje i ma juz tego dosc :|
      problem w tym ze się wiesza :P tak samo jak potrafi to zrobić pecet tylko częściej :/

jak to wygląda? odpalam radio, wybieram jakąś stację (czy wlacze cos z kasety - nie ma znaczenia), po chwili radio przestaje ragować na jakiekolwiek czynności z mojej strony - nie działają zadne przyciski [nawet wyłącznik], dopiero wyjęcie panelu i ponowne włożenie pozwala odzyskać kontrolę [choć czasem nawet wiesza się w 2-3s po włożeniu więc o "ustawieniu" nie ma mowy :/

radio nie spadło mi czy coś, problem pojawił się z niewyjaśnionych [nieznanych] przyczyn....

Skomentuj

aha... o to chodzi
        tez kiedys takie cos mialem, kila razy m isie tak robilo w JVC, ale ne wiem jaka przyczyna, pozniej jakos przestalo tak sie robic, a nic z tym nie robilem w sumie, moze panel zle podlaczony, tzn. nie do konca wlozony czy cos?
        identycznie miialem, tez zero reakcji na jakikilwiek przycisk, dopiero wyjecie panela pomagalo

Skomentuj

przeinstaluj system :P

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
            przeinstaluj system :P
            taaa usune windowsa i zainstaluje linuxa

niby dlaczego mialby byc panel zle stykajacy, skoro radio potrafi sobie fajnie pograc przez jakis czas, sterowanie itp jest ok a potem zawiecha i :(

Skomentuj

no ale troche potrzesie podczas jazdy i cos moze nie styka....
              nie wiem, wiem ze u mnie tez tak bylo, ale przeszlo jakos...., albo moze plyta z wirusami jakas :)

Skomentuj

SP2?Nie no żartuje :lol:
                Ale w sumie to po co takie "G" brałeś?Z tymi super markami wcześniej czy później sa jaja.
                Jedyna rada,wycieczka do serwisu,o ile TA marka ma coś takiego. :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                  no ale troche potrzesie podczas jazdy i cos moze nie styka....
                  nie wiem, wiem ze u mnie tez tak bylo, ale przeszlo jakos....
                  problem w tym ze nawet jak auto stoi z wylaczonym silnikiem [zero drgan itp] radio po chwili przestaje reagowac na jekikolwiek akcje [poza wyjeciem panela :P]

Ale w sumie to po co takie "G" brałeś?Z tymi super markami wcześniej czy później sa jaja.
                  Jedyna rada,wycieczka do serwisu,o ile TA marka ma coś takiego. :???:
                  to jest oryginalne radyjko z passacika@2002, wiec serwis pewnie jakis jest :P nie chce mi sie jezdzic i meczyc sie z serwisem. chyba kupie sobie nowe :P

Skomentuj

robgr10, pitolisz,ordżinal i takie chece?Nie no,to już chyba żółtki to kleją.Jezu,co sie na tym świecie dzieje :shock:

Skomentuj

Czaruję...
                    X