Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sample z National Semiconductor

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sample z National Semiconductor

Witam

Zamówiłem prawie miesiąc temu, nic nie przyszło jeszcze .... Czy już zaprzestali wysyłania ?

Jeżeli tak to szkoda .... to wszystko przez dowcipnisiów, którzy dla zabawy zamawiali ... :(

Pozdrawiam

juz zresztą pare firm ma niezbyt przyjeme doświadczenia z wysyłaniem sampli do Polski...

Skomentuj

Powiem tyle, że z National to już raczej nie ma co liczyć na sample bo od paru lat polacy zamawiaja takie ilości, że się połapali o co chodzi.
      Myśle, że to przez mentalność ludzi, którzy nie wiedzą ile nabrać "do gęby" i zamawiaja ile się da, czasami nawet nie wykorzystując tych sampli.

Ja zamawiam z innych firm tylko tyle ile mi jest potrzebne i od roku nie mam problemu z samplami (zaznaczam z innych firm). Nawet jak się da to warto nawiązać jakąś korespondencję e-mailową, widać wtedy przynajmniej, że ktoś jest zainteresowany produktem a nie tylko idzie na sempa.
      Zresztą: niech język giętki powie to co myśli glowa

POZDRO
      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Tez jakis czas temu zamowilem sample z TI i bez problemu przyszly. No niestety, mentalnosc Polakow jest jaka jest i cierpia wszyscy.
        Pozdro
        Dexter

Skomentuj

Ja również zamówiłem i nic do dziś :(.Heh polska rzeczywistość brac ile wlezie i bić kase.Tylko to idzie najlepiej-jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam nie miałem tego na zamiarze.

Skomentuj

brac ile wlezie i bić kase.Tylko to idzie najlepiej
            Sądządz po "zamożności" naszego społeczeństwa to raczej nie

Skomentuj

Ja chciabym zamowic z TI, tylko niewiem jak :( Please Help :( Na elektrodzie szukałem, ale miałem pewne problemy. Jak ktoś może niech wmiare opisze jak to się robi.

Skomentuj

ja jak cos potrzebuje to udaje sie do sklepu i to kupuje
                proponuje zapoznac sie z tym po co sa takie sample, ale polaka i jego mentalnosci sie nie zmieni u nas jest tak dostajesz palec z odgryziesz reke az po łokiec
                robmy tak dalej top zadna z liczacysz sie firm nie bedzie sie liczyła ze społeczenstwem polskim

Skomentuj

Jakby w Polsce bylo kazdego, kto sie tym interesuje, stac na kupno podzespolow, to nie musialoby byc wtedy sampli, a co za tym idzie - mniej ludzi by o nich wiedzialo. Proste.

Skomentuj

A po co są te sample. Ja tam niewiem, ale wiem, że ludzie je zamawiają, więc wydaje mi się, że wszystko jest ok...!!!???

Skomentuj

Lukasz, Polska to bardzo dziwny kraj i niestety wszystkiego nie kupisz. Zanim zamowilem sample z TI popatrzylem po kilku wiekszyszych sklepach internetowych i nie moglem nigdzie tych scalakow kupic, a darmowe sample i owszem sa dostepne bez problemu. I tylko w takich przypadkach widze sens zamawiania sampli, kiedy nie mozna dostac potrzebnego ukladu. A jezeli ktos zamawia scalak ktory jest dostepny w kazdym sklepie i kosztuje 2 zl to jest to godne potepienia. Zyskuje 1 czlowiek kwote smieszna a traci duzo ludzi kwoty niewymierne. Troche tez nie rozumiem polityki firm wysylajacych sample, przesylki powinny byc na koszt odbiorcy. Odstraszylo by to potencjalnych kombinatorow.No coz a sample nie sa przeznaczone dla hobbystow tylko glownie dla firm.
                      Pozdro
                      Dexter

Skomentuj

Czaruję...
                      X