Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz aktywny do suba na gdn20/80/2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz aktywny do suba na gdn20/80/2

czesc wszytkim, potrzebuje wzmacniacz aktywny do do suba na tym przetworniku tj gdn20/80/2, nie znam sie za bardzo na elektronice i na samych wmacniaczach zreszta tez nie
    co byscie polecali?
    glosnik niedrogi to i wzmacniacz tez wolalbym raczej w niewygorowanej cenie
    widzialem na tronie www.subwoofery.pl sa do kupienia, ale nie wiem czy dobre, konkretnie interesowalby mnie ten SUB 9.1, dobre to jest?
    widze, ze sporo ludzi ma dobre zdanie o produktach pana Irka, moze mnie ktos glebiej w to wprowadzic, tzn co, gdzie, jak, i za ile?

z tego co widze to ten 9.1 to na jednym tda jest, a kosztuje 235zł wiec imho małookazyjnie...
    Uderzaj do Irka lepiej :)
    link - http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=2897

Skomentuj

w sumie to patrzylem posta na elce i ktos tez wlasnie buduje takiego suba i ktos mu polecil sklecic samemu z elementow z www.cartonaudio.pl, czy jako kompletny lamus w dziedzinie elektroniki dam rade to zrobic? i czy lepiej wyszedlbym na tym niz na gotowym, nawet od pana Irka?

Skomentuj

Taniej jest kupić od Irka w tym wypadku.
        W cartonie wzmak na jednym tda wyjdzie Cię :
        42+32+40~115zł ,
        a taki sam wzmacniacz od Irka kosztuje u Niego z tego co pamiętam 63zł,
        a do tego wszystko jest zintegrowane na jednej płytce.

Skomentuj

ok dzieki :), napisalem juz PM do Irka, mam nadzieje, ze bedzie chcial cos sklecic dla mnie, nie wiesz ja to wychodzi w praktyce?
          bo ja bym chcial w sumie na 2xTDA, bo widzialem, ze user z elki zastosowal wlasnie od Irka wzmacniacz na 2xTDA do tego przetwornika i z tego co pisal fajnie to gralo:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Bandit
            mam nadzieje, ze bedzie chcial cos sklecic dla mnie, nie wiesz ja to wychodzi w praktyce?
            nie powinno być problemów :)

Skomentuj

Czaruję...
            X