mam stary wzmak forte 101S który zasosowanie miał w radio węźle...ma on wyjścia na 4 głośniki i wychodzi wówczas 4x50 lub można 2x100 W ale z tego co wiem to wzmacniasz mono...Potrzebuje jakiegoś schematu i czy moge zmostkować to jakoś aby miał wyjście tylkona jeden głośnik a konkretnie na suba.....skoro bedzie pod suba wiec barwa jest mi zbedna...moge sygnał podłaczyć prosto pod końcówke mocy czy raczej pod suwak "volume"? :)
i tak przy okazji chciałbym sie spytać czy mozna gdzieś kupić jakiś układ który mógł bym założyć do tego wzmaka który włańczał by automatycznie go po dostaniu sygnału z ampitunera bo chciałbym go dzieś głeboko zbunkrować aby nie trzeba było za każdym razem latać i włańczać/wyłańczać tą spawarkę...nadaje sie to wogle pod suba.???..spewnoscia jest masywy..nie wiem ile to wazy..ale jest ciezkie :)
dziekuje za pomoc
i tak przy okazji chciałbym sie spytać czy mozna gdzieś kupić jakiś układ który mógł bym założyć do tego wzmaka który włańczał by automatycznie go po dostaniu sygnału z ampitunera bo chciałbym go dzieś głeboko zbunkrować aby nie trzeba było za każdym razem latać i włańczać/wyłańczać tą spawarkę...nadaje sie to wogle pod suba.???..spewnoscia jest masywy..nie wiem ile to wazy..ale jest ciezkie :)
dziekuje za pomoc
Skomentuj