Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mc Voice....warto?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mc Voice....warto?

szukam taniego ampitunera...i widziałem na allegro MC Voice...cena niska...wygląda całkiem całkiem zwłaszcza tych z kolorowymi wyświetlaczami..i zastanawiam sie nad kupnem jednka słyszałem juz opinie ze jest strasznei lipny..mnie by interesował ze z oznaczeniem piecet coś tam....ma on 2x140 + 3x40w
    a tak przy okazji..jesli ktoś chce coś takeigo kupić na allegro..nie kupujcie z Zielonej Góry...sklep nie istnieje..a sprzedaja resztki tego co zostało lub co wróciło spowrotem do sklepowego magazynu od ludzi z powodu wadliwej partii w której słychać stężenie w głośnikach
    Załączone pliki

daniyal, gdzie Ty sie uczyles polskiego? nie kumam tego postu, ani intencji jego istnienia. zadaj jakies konkretne pytanie albo sobie odpusc.

tego mcVoice to sobie lepiej daruj. a jak chcesz zeby ci cos doradzic to napisz chociaz ile masz na to kasy

Skomentuj

albo napisz ile chca za to cos...
      jak max 200zl to warto :razz:

Skomentuj

200 warto? ja bym nie dal raczej ;/ kolorowe wzmacniacze mnei nie podniecaja :), a sluchac tego hm... wole jakis stary uzywany sprzet ale z jakas tam lepsza jakoscia, a to to takie gowno....

[ Dodano: 2007-01-08, 11:44 ]
        a ta moc to chyba troche przesadzona :) 2X 30 + 3X10 to to moze i ma :)

Skomentuj

Czaruję...