Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz(Amplituner)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz(Amplituner)

Planuję zakup wzmacniacza ale związku z tym że mam blade pojęcie na ten temat zwracam się o poradę.
    Wzmacniacz(amplituner) raczej kupowałbym używany(allegro, komis) i mogę przeznaczyć około 500zł.
    Prosiłbym o zaproponowanie konkretnych modeli i ich orientacyjnych cen.

p.s. Możecie mi polecić jakiś sprawdzony komis w Krakowie?

Ja bym szukał yamaszki co najmniej,ew.denon,harman kardonn.A Bang&Olufsen to raczej tylko marzenie....

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
      A Bang&Olufsen to raczej tylko marzenie....
      nie tak łatwo jest za "pincet" trafić dobrą jamaszke, a co dopiero mowa o B&O ;]
      glock18, jeśli bierzesz z allegro to staraj się szukać takich od osób prywatnych , a nie od ludzi którzy to masowo z zachodu przywożą...

Skomentuj

Możecie mi konkretnie polecić jakiś model?

Skomentuj

jeśli bierzesz z allegro to staraj się szukać takich od osób prywatnych , a nie od ludzi którzy to masowo z zachodu przywożą...
          czemu? ja ze swojej strony polecam yamahe a-520

Skomentuj

bo to nieraz takie szroty są że to szok
            Pare razy moi znajomi się skusili pięknymi fotami jednak to co się kryło niejako pod nimi to tragedia :/

Skomentuj

Witam. Ja kupilem na allegro Amplituner Harman/Kardon AVR 20II za 400 zł bez pilota. Pilota oryginalnego na allegro dostałem za 18 zł. Więc warto nieraz poszukać i poczekać a nie kupwać na hura bo się można strasznie przejechać.

Skomentuj

fajny komis jest na Kalwaryjskiej zaraz obok ronda Matecznego. Kumpel trafił tam nowe CD Harmana za 500 zł. Ceny wzmacniaczy zaczynają sie od około 300zł.

Skomentuj

Czaruję...
                X