Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JAKI FILTR?? (a moze zwrotnica?)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JAKI FILTR?? (a moze zwrotnica?)

Witam,
    mam problem i to taki nie maly. Mam juz kolumne 80 l i glosnik 200W 10 cali i nie wiem jaki filtr lub jaka zwrotnice dobrac. widzialem artykuly o filtrach subsonicznych i tych aktywnych ale nie wiem cz maja byc one dwa czy tylko jeden z nich i prosilbym o wypisanie potrzebnych elementow no i moze ma ktos jakis konkretny artykul z czesciami z pltyka itd z legenda itd. Za odpowiedz z góry DZIEKII.

a co to ma być? subwoofer? bo jak tak to na wejściu wzmaka dajesz filtr aktywny i po kłopocie. najlepiej zajrzyj na cyfronikę tam mają spis wszyastkich producentówe kitów.
    NIE KUPUJ TAM BNO JEST B. DROGO, ja traktuje cyfronikę jako "katolog":) w każdym razie jak coś znajdziesz to wchodzisz na stronę producenta i zamawiasz. niektóre sklepy moga Ci zmonotawać ten kit, ale wtedy cena idzie w górę i to czasem sporo

Skomentuj

http://www.cyfronika.home.pl/kityavt/avt1281.htm ej moze bys ten ukladzik do subwoofera?? i jesdli tak to gdzie w ktorym miejscu go podlaczyc w subie?? czy gdzie indziej?

Skomentuj

Napster to proste!Potrzebny Ci filtr przeciwzakłóceniowy na wejściu.Jak masz problem z wykonaniem to najlepiej kup listwe zasilającą do kompa za pare złociszy i wymontuj z niej a później podłącz pod kolumne i bedzie git!Jezu ale sie tym postem zmęczyłem,padaka!
        PZDR Gnutella

Skomentuj

Eeeeetam filtr ja bym dal kawalek kryptonitu do kolumny i po sprawie. Supermen niestety juz nie zyje wiec kryptonit bedzie mozna kupowac w sklepach.

Skomentuj

yyy.. filtr to chyba tez rodzaj zwrotnicy (albo odwrotnie) )

[ Dodano: 2004-10-18, 19:30 ]
            yyy.. filtr aktywny to chyba tez rodzaj zwrotnicy (albo odwrotnie) )

Skomentuj

Czaruję...
            X