Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co myślicie o hansenach ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co myślicie o hansenach ?

czy Hannsen to jakaś dobra firma głośników? Pytam bo zalegają mi takie w garażu. I jeszcze jedno pytanie: Czy nic się niestanie jak umieszczę gwoździa zaraz za magnesem głośnika? Widziałem jak traktujecie żółtodziobów więc jak moje pytanie wydaje wam się głupie to z góry przepraszam. :cry:

UWAGI MODERATORA
    Staraj się nadawać tematom bardziej precyzyjne nazwy, każdy prawie topic zawiera jakieś tam pytanie więc taki tytuł jest nieco bez sensu i od początku tylko zniechęca do wchodzenia i czytania co przekłada się na szybkość i jakość odpowiedzi na ww zadane przez Ciebie pytanie.
    Po 2 - zrób im jakieś foty, podaj modele, powiedz o nich cokolwiek - my tu wróżkami nie jesteśmy i nie wiem co konkretnie masz za głośniki.
    Widziałem jak traktujecie żółtodziobów
    Traktujemy ich tak samo jak wszystkich innych bywalców forum, jeśli ktoś czuje się w jakiś sposób pokrzywdzony wtedy pisze do którego z modów który rozwiąże problem ;]

Takero

1) zmień tytuł tematu
    2)hannsen to podróba tesli
    3)zależy jak daleko go dasz.

Skomentuj

1)Jak to się robi i na jaki bo nie mam pomysłu?
      2)tzn nadaje się na coś czy tylko na popielniczkę?
      3)Około jakieś 2cm. Nie jestem w stanie tego określić...

Skomentuj

grac bedzie ale nikt niewie jak...
        watpie aby mialo to jakikolwiek wplyw...

Skomentuj

To co wyczytałem na magnesie: model HH 1391 , 13cm średnicy, 200wat. Więcej o nich niestety nie wiem bo są wygrzebane z auta i nie mam żadnej ulotki czy czegoś takiego. Powiem jeszcze że mają jakieś takie dziwne "coś" wystające na osłonie-nie wiem nie znam sie szukałem jakiś informacji o nich ale nic nie mogłem znaleźć. Zdjęcia niestety nie zrobię bo nie mam czym.

Skomentuj

Jakieś pełnopasmowe kolumny możnaby na tym zrobić, pytanie tylko jak to będzie grało...
            Ale z 2 strony jak już masz to można zacząć kombinować - wiórowa to groszowa sprawa, a może się uda na allegro sprzedać w jakieś rozsądnej cenie.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              Jakieś pełnopasmowe kolumny możnaby na tym zrobić
              Czy na subwoofer będą złe? Bo w sumie bardziej by mi się przydał?
              Zamieszczone przez takero
              wiórowa to groszowa sprawa
              Chodzi ci o płytę wiórową? Jak tak to mam tego mnóstwo w garażu :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez bfly
                Czy na subwoofer będą złe? Bo w sumie bardziej by mi się przydał?
                o subie na tej kupie zapomnij...
                Żeby zrobić suba trzeba mieć głośnik do tego przystosowany, a nie jakiś 13cm szit :)

Skomentuj

A jak mogę obliczyć obudowę tak mniej więcej bez tych wszystkich parametrów?

Skomentuj

tak mniej więcej się nie da.

Skomentuj

tak mniej wiecej to dajesz jaka chcesz ;]

Skomentuj

czyli rozumiem ze mam na oko... :grin: Spróbuje wmontować do szafy :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                        X