Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki wzmacniacz pilnie prosze o pomoc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki wzmacniacz pilnie prosze o pomoc

witam pisze z prozba i zapytaniem czy by ktos mi zrobil albo doradzil jaki i jak ma wygladac wzmacniacz do subofera aktywnego na przetworniku http://allegro.pl/item214937692_bas_...n_700_wat.html i ile y mniej wiecej kosztowal

jezeli to ma te 350W to wzmacniacz bedzie dosc drogi.
    panel od irka 300W to koszt ok 500zl

Skomentuj

U Matronixa wzmak (płytka zawiera zasilacz (takze do filtra) oraz układy zabezpieczające to 150zł) bardzo dobry filtr do suba z Carton Audio to koszt około 50zł.
      do tego trafo za jakieś 70 zł (lub wiecej) no i radiator.
      No ale jak nie poradzisz sobie ze złożeniem to tylko gotowiec.
      Tu także wybór pomiedzy Carton Audio (bardzo dobry sprzet - duza kasa, konstrukcja modułowa, montaz bez lutownicy), matronix (ludzie po tym jadą ale sprzet wygląda naprawde dobrze, testy odsłuchowe przeszedł pomyslnie i ma ciekawą cenę - kompletna oferta gotowych paneli) oraz oferowany przez Irka panel, który generalnie jest chwalony (to także gotowe urzadzenie do zamontowania w subie).
      wybór zalezy od Ciebie :)

Skomentuj

no ale mniej wiecej ile to by mnie wynioslo
        a moze jakis inny goosnik sprawdzony w tej cenie macie na starzu:)

Skomentuj

podałem Ci niemal dokładne namiary na dostawców.
          Koledzy wyżej napisali ile kosztuje panel Irka, ja napisałem ile kosztowałby wzmak z Matronixa, po wpisaniu w google 'carton audio; znajdziesz stronę ze sprzetem tej firmy (bedzie to pierwszy link podany przez google).
          Nie za leniwie podchodzisz do tematu?
          pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
          X