Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak podlaczyc amplituner KD do kompa ( dzwiek 5.1)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hm, no dobra, jakos mi sie udalo zrobic i przydo graja tak jak powinny ( chyba), ale tylko w filmach, jak wezme test w KX to dalej jest na odwrot. no ale niewazne. teraz mam problem z centralnym bo nie gra w filmach ;/, wiecie moze co jest nie tak?.
    jeszcze sie zpaytam przy okazji. w amplitunerze (rxv440) powinno pokazywac ktore aktualnie glosniki graja? znaczy na ktore jest wysylany sygnal? bo jak ustawiam ile glosnikow ma byc to sie pokazuja takie male kwadraciki na wyswietlaczu, ale jak skacze ustawienia to tylko jest L i R, reszta znika :/. wydaje mi sie ze cos nie tak robie tez przy amplitunerze.

Skomentuj

Oj chłopie, poczytaj najpierw instrukcję od ampli.

Skomentuj

no i obylo sie bez czytania instrukcji . wszystko juz dziala, i to sam do tego doszedlem . no wiec tak: KX sie nie daje sie do tego ;/. odinstalowalem go i zainstalowalem oprogramowanie Creativa, poustawialem i jest OK, a KX to mozna chyba uzywac zamiast amplitunera, jesli ktos sam robil wzmacniacze do kazdego glosnika, to w KX'ie ustawia reszte pierdol(efektow) tych co w amplitunerze ( takie jest moje zdanie :) ). no ale.... UDALO SIE . Czyli kino
        uwazam
        za ...
        ... otwarte .
        Pozdrawiam
        Grzesiek

Skomentuj

Po moim ostatnim poście pomyślałem:
          W poniedziałek powiem mu zeby odinstalował te KXy :-)
          I dobrze ze sam to zrobiłeś bo trochę sie bałem zeby mnie nie zlinczowali.

Skomentuj

no ma dokaldnie ten sam objaw i chyba odinstaluje kx bo jakos dziwnie jest znaczy graja mi przody jako przody centralny cos tam mruczy ale wogule nie gra tego co ma grac na ampltunerze jak puszczam film dvd nie pojawia mi sie ze ma sygnal dolby digital tak jak by go nie dostawal nie chce mmi sie odinstalowywac tych \kx juz sie troche do tego prxywyczailem ale widze ze one beda niepotrzebne chyba ze macie sposob na to ??

Skomentuj

Czaruję...
            X