to jest tak, ze kabel sygnałowy "przechodzi" przez zwrotnice i idze do kolejnej.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Prawidłowe to jest połączenie zwrotnic?
Collapse
X
-
ja sam byłem przekonany o prawidłowości tego połączenia, ale że znam się bardziej na elektronice niż na akustyce to zapytałem się tutaj.
( bo bałem się że jest tutaj gdzieś podobny haczyk jak z "rezystorem szeregowo z cewką głośnika w celu obnizenia mocy kolumny"... Tam wiesz Paweł w którym teamcie taki błąd popełniłem)
[ Dodano: 2007-09-19, 17:09 ]
no to po temacie.
Ide do garażu :twisted:
pozdro
Skomentuj
-
El_liero, zgrywasz tu znawcę z tego co włąśnie przeczytałęm ,a zadajesz takie pytania ?
:|
ja sam byłem przekonany o prawidłowości tego połączenia, ale że znam się bardziej na elektronice niż na akustyce to zapytałem się tutaj.
Zamieszczone przez El_lierobo bałem się że jest tutaj gdzieś podobny haczyk jak z "rezystorem szeregowo z cewką głośnika w celu obnizenia mocy kolumny"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takerowłaśnie - co ma rezystor szeregowo z głośnikiem do mocy kolumny ?Zamieszczone przez takeroWięc niech lepiej się podszkoli , choćby z ogólnej elektroakustyki bo takie teksty rażą :)
[ Dodano: 2007-09-23, 12:16 ]
Zamieszczone przez dulin7Mi sie wydaje ze koledze El liero chodzi o porade jakiej udzielil kiedys co do tego zeby zciszyc kolumny z przodu to ten blad z rezystorem tak mi sie wydaje :P
Pozdrawiam!!!Zamieszczone przez Pawel S.dokladnie o to chodzi
już to zapamiętam na całe życie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_lieroA A Aaaaaaa Takero po tym pytaniu, coś mi się wydaje że sam też nie wiedziałeś o co chodzi z tym połączeniem :mrgreen:bo bałem się że jest tutaj gdzieś podobny haczyk jak z "rezystorem szeregowo z cewką głośnika w celu obnizenia mocy kolumny"
Skomentuj
-
El liero nie kloc sie prosze ze Takerem bo sam siebie osmieszasz i tyle :!:
Szkoda ze zapomniales ze jak dostarczysz mniejsza moc do kolumny to zmiejszysz wlasnie efektwnosc tak na moj chlopski rozum :razz:
Na pewno sporo juz wiesz ale jeszcze sporo przed toba. A o ile sie nie myle to temat juz zamkniety bo sie dowiedziales czy dobrze polaczyles zwroty.
Takero zamknij temat i bedzie spokoj i nawet lepiej dla ogolnej oceny kolego El liero przez innych bo to co wyczytuje w coraz to nowszych topicach to przechodzi samo siebie!!
Sorry nie mialo to wygladac jak jakis atak ale po prostu nie wytrzymalem :razz:
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dulin7El liero nie kloc sie prosze ze Takerem bo sam siebie osmieszasz i tyle :!:
Szkoda ze zapomniales ze jak dostarczysz mniejsza moc do kolumny to zmiejszysz wlasnie efektwnosc tak na moj chlopski rozum :razz:
Na pewno sporo juz wiesz ale jeszcze sporo przed toba. A o ile sie nie myle to temat juz zamkniety bo sie dowiedziales czy dobrze polaczyles zwroty.
Takero zamknij temat i bedzie spokoj i nawet lepiej dla ogolnej oceny kolego El liero przez innych bo to co wyczytuje w coraz to nowszych topicach to przechodzi samo siebie!!
Sorry nie mialo to wygladac jak jakis atak ale po prostu nie wytrzymalem :razz:
Pozdrawiam!!!
to co chciałem się dowiedziałem
można zamknąć.
Skomentuj
Skomentuj