Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzicie o RX 797? Zdjęcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzicie o RX 797? Zdjęcie

Witam, wrzucam zdjęcie wnętrza amplitunera stereo RX 797 - co o nim mozna powiedzieć?
    Załączone pliki

że fajne ma rezystory, nie czaję co chcesz się dowiedzieć.

Skomentuj

powiedzmy rozmiar zastosowanych elementów, ich rodzaj itp. - takie ogólne informacje na tle innych tego typu budżetowych wzmacniaczy

Skomentuj

nie wiem jaki sens ma Twoje pytanie ale coz. moze to Ci pomoze :
        http://www.top-audio.pl/yamaha_ampli...eo_rx_797.html

Skomentuj

ozeh - nie rozumiemy się, parametry na papierze mam i to bardziej szczegółowe, myślałem, że od diy-owców barzdie dowem się uwag typu "umieszczenie transforamtora w pobliżu...spowoduje...", "małe radiatory, umieszczone w....." itp. pozdrawiam

Skomentuj

rosim, to jest fabryczny sprzet wiec nie jest on raczej przedmiotem rozwazan Diy-owcow. jesli szukasz porad odnosnie budowy takich sprzetow zapraszam do dzialu elektronika na naszym forum oraz na forum
            elektroda.pl/rtvforum

Skomentuj

Zamieszczone przez ozeh
              rosim, to jest fabryczny sprzet wiec nie jest on raczej przedmiotem rozwazan Diy-owcow. jesli szukasz porad odnosnie budowy takich sprzetow zapraszam do dzialu elektronika na naszym forum oraz na forum
              elektroda.pl/rtvforum
              on już tam posta napisał :)

też gó... tam powiedzieli.

W ogóle to pytanie nie ma sensu i jest takieeee... bez odpowiedzi.

Skomentuj

Akurat fabryka zadbała o to żeby trafo myło odpowiednio zamontowane, radiatory były odpowiedniej wielkości itd.
                O to nie musisz się martwić.

Skomentuj

Czaruję...
                X