Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmacniacz do SLS10

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmacniacz do SLS10

witam ponownie (ponownie dlatego ze dziwnym trafem moj wczesniejszy post znikna :( a z tego co wiem byl zgodny z regulaminem)
    wracajac do tematu:
    szukam osoby-lub osob ktore mi powiedza (albo zrobia) wzmacniacz do suba na SLS10 (sub zamkniety 48L)
    o to post z wczesniejszego tematu:
    a co powiecie o czyms takim:

http://allegro.pl/item257490321_najl...24_m_gwar.html
    Ciekawe czy Pan Irek zgodzil by sie sprzedac taki wzmacniacz bez radiatora,panela i filtra... a w zamian by go np upgradował, zebys my nie zeszli ponizej 300zl - bo wiadomo zarobic tez cos musi.
    no ioczywiscie pytam Was drodzy koledzy czy taki wzmak bedzie mial kontrole nad SLS10 - 8omh

Pogadaj z Irkiem, ale z tego co wiem samą elektronikę bez panela sprzeda bez problemu, a nawet z chęcią :)
    200w przy 8R spokojnie powinno wystarczyć do SLS-a 10.

[ Dodano: 2007-10-28, 12:16 ]
    Zamieszczone przez majmaj
    (ponownie dlatego ze dziwnym trafem moj wczesniejszy post znikna :( a z tego co wiem byl zgodny z regulaminem)
    W każdym razie to nie moja sprawka :)

Skomentuj

ok napisalem do Kolegi Irka PM poczekamy zobaczymy.
      no wlasnei tak sie zastanawiam ze moze Pan Irek mial by mozliwosc zamoast dodania radiatora,filtra,panelu (w ostatecznosci filtr moze byc) dodal by cos do plytki zeby to lepiej gralo. (przepraszam za taki noob'owski :razz: jezyk ale ja sie nie znam na elektronice)

[ Dodano: 2007-10-28, 12:44 ]
      i jesli mozecie to moze jakies inne sugestie? moze ktos robil cos na SLS10? (jakie byly wyniki)

Skomentuj

Ja znalazłem tylko test 12'
        http://www.akustyk.com.pl/sub/SLS12.html

Skomentuj

o testach to ja wiem ale mi to zbedne dlatego ze po testach moge jedynie wywnioskowac jaka zrobic obudowe... a obudowa juz zrobiona - aktualnie w trakcie fornirowania (zamknieta 48L)

[ Dodano: 2007-11-18, 16:53 ]
          dodam tylko ze z Panem Irkiem nie idzie sie zbytnio dogadac.... o klienta to On nie dba.
          pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
          X