Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obudowa metalowa do końcówki, pre lub... czego kolwiek

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Obudowa metalowa do końcówki, pre lub... czego kolwiek

Witam.

Wie ktoś z Was, gdzie można kupić metalową obudowe do właśnie powstałego "dzieła z dziedziny elektroniki". Mam końcówe i pre i niestety nie mam do nich obudowy. W co pakujecie swoje "stworzenia"? Jest może jakaś firma, która produkuje obudowy dla konstruktorów - amatorów? Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

http://hydrogig.dos.pl/obudowy-t.php
    tu masz zbior wszystkich uniwersalnych po odpowiednim kliknieciu odnosnika..
    na allegro masz zdjecia bo jak wpiszesz"obudowa uniwersalna" to jest aukcja..
    jak w alledrogo wpiszesz rowniez "obudowa" i wejdziesz na RTV i AGD to masz do wzmakow rownierz kilka propozycji.. jak Ci sie beda podobac to zamow:)

Skomentuj

Znam już te obudowy. Tak szczerze mówiąc, to średnio mi się podobają. Na allegro czasem jest coś specjalnie dla diy, ale to rzadko, a ostatnio wogóle nie ma. Mi raczej chodziło o firme, która robi obudowy z takim jakby "panelem przednim" takim jak w "firmowym" wzmacniaczu.
      Wszystkie obudowy uniwersalne robione są dość "nieszczęśliwie". Miałem z nimi do czynienia. Do jakiegoś tam zasilacza czy podobnego urządzenia są jeszcze "znośne", ale żeby wpakować do niej elektronike i postawić na półce w pokoju jako "ozdobę" (bo wypadałoby żeby obudowa nie raziła w oczy) to sie nie nadaje.
      A może ktoś ma do sprzedania obudowy diy?

Skomentuj

ja tam wole obudowy firmy armel ,produkują w kazdym wymarze nawet na zamówienie :)

Skomentuj

Czaruję...
        X