Witam was mam taki mały problem bo na strychu znalazłem starą wieże i mi najbardziej zależy na wzmacniaczu a chce go podonczyc do komputera zeby mi wzmocnily kolumny a w tej wieże nie ma opcji AUX ;/ tyko sa opcje TAPE , TUNER , PHONO , CD i też myślałem juz jak zrobić wejście AUX . Pomocy :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jak odzielic wzmacniacz od wiezy???
Collapse
X
-
tak sa tam jakies kable podonczone ale ja juz CD odonczylem a tak po zatym to piszcie mi troche jasniej jak cos bo jestem nie dokonca obeznany w tych sprawach bo wczesniej sie interesowalem bardziej pirotechnika a teraz mi sie wzioo za efekty muzyczne. :lol: i co nie wiecie jak odonczyc wzmacniacz zeby graly mi kolumny przez wzmacniacz ??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_lieroi co chcecie z tej wierzy wycisnąć?
Jak tak bedziecie gadac to nikt poza stalymi bywalcami ni bedzie sie rozwijal,jak chglopakowi udz sie zrobic ta operacje to uwiez zalapie bakcyla i bedzie kombinowal i sie uczyl dalej ze mna bylo to samo wzmak z radia unitry wyjety i zasilal kolumienki jaki ja dumny z tego bylem a wiec prosze nie problemuj albo pomagasz albo nie, bo czytajac to to sie nasz kolega niczego nie nauczy :razz:
Jak regulacja jest na potku to przesledz sciezki do niego prowadzace albo przerwij te po prawej stronie i dolacz tam sygnal oczywiscie prawa strona jak patrzysz od storny oski potka i pinami w dol.
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
Skomentuj