Ello. Może zacznę od początku. Ostatnio kupiłem wzmacniacz Pioneera. Piękny klasyk w super stanie nigdy nienaprawiany jednak mam z nim problemy konkretnie z potencjometrami. Jestem tak wkur.... że postanowiłem wykonać inny wzmacniacz. Nie kupie już nic używanego. Sprzęt ma być nowy i pewny a nie że mi sie zaraz rozsypie jak ten 30letni pioneek. Nie jestem zbyt zaawansowanym elektronikiem. Jestem dość oczytany jeżeli chodzi o DIY. Wykonałem kolumny 2arn150+pj. I właśnie do tego zestawu potrzebuję wzmacniacza. Mam trafo 300W 2*28V. To też skłonilo mnie co do budowy wzmaka. Mam na ten cel 300zł. Jak już wspomniałem słabo radzę sobię w praktyce. Dlatego chcę zakupić zmontowany kit bez radiatora najlepiej z zasilaczem który będzie odpowiedni do mojego trafa da mi moc ok 50W na kanał a jego jakość będzie na dość wysokim poziomie (coś lepszego od GC porównywalnego do Uniampa lub Symasyma). Byłem zainteresowany Uniampem ale nie jest jeszcze sprzedawany. Co byście mi polecili?? Myślałem o czymś z maxtronika ale tam chyba wszystko jest mono. Bardzo proszę o odpowiedzi.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki kit wzmacniacza stereo
Collapse
X
Skomentuj