Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do HX18

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz do HX18

Jaki wzmacniacz Do HX18 ??
    Mam 400, góra 600 zł.

Ja polecam Symasyma bądz Uniampa tyle że ten pierwszy łatwiej dostępny :)

Skomentuj

Zamieszczone przez c4meleon
      tyle że ten pierwszy łatwiej dostępny
      a to niby dlaczego? piszesz do irka i masz schemat :P

koszt wykonaia obu jest podobny wiec polecam uniampa - a to dlatego ze przynajmniej ma zintegrowane zabezpieczenia.

a jezeli chodzi o fabryczne wzmacniacze to watpie abys znalazl cos dobrego w tej cenie

Skomentuj

Może polecany Reloop? Albo Yamaha AX-550 albo AX-900 ? Chociaż mając takie kolumny wypadało by podłączyć je do odpowiedniego napędu.

Skomentuj

Polecam firmówke spokojnie sie coś ciekawego znajdzie jak nie to SYMA w ostateczności Uniampa :razz:

Co do zabezpieczeń to trzeba być naprawdę zdolnym by cos pojarać we wzmacniaczach, miałem różne układy i nigdy przypadkiem mi się nie upalił chyba ze tego chciałem bardzo mocno:)

Skomentuj

Byłby jakiś kozak co by mi kompletnego uniampa złożył za 500 zł, bez obudowy ?

Skomentuj

Napisz do IRKA mówił ze wzmak sprzedawać będzie cos koło 160zł do tego trafo 60-100zł i masz wszystko:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                Co do zabezpieczeń to trzeba być naprawdę zdolnym by cos pojarać we wzmacniaczach, miałem różne układy i nigdy przypadkiem mi się nie upalił chyba ze tego chciałem bardzo mocno:)
                Ja miałem 2 fabryczne i spaliłem oby dwa...moze to dlatego ze jestem zdolny?-to było dawno!

Skomentuj

Co do off topu to ja miałem GC i kilka fabrycznych kenwood'ów i nic nie skopciłem, akurat taki fart :P...

A co do mojego tematu jeszcze, to jak ktoś ma symka pełnosprawnego sprzedać, to ja bym był chętny (najlepiej w granicach 400 zł).

Skomentuj

pizdzik mega zdolny bo fabryczne w 99% mają zabezpieczenia:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Maniura_pl
                      Byłby jakiś kozak co by mi kompletnego uniampa złożył za 500 zł, bez obudowy ?
                      za tyle to ci takero odda swojego w obudowie :P

Skomentuj

takero miał jeden z pierwszych, czyli najmniej dopracowany... więc sam nie wiem...

Skomentuj

Zamieszczone przez Maniura_pl
                          czyli najmniej dopracowany... więc sam nie wiem...
                          bylo 10 prototypow z czego problemy wystapily tylko w 1 (chyba z winy wlascicela)
                          ten takero to chybanowszy jakis bo z selektorem itp - zapytaj

Skomentuj

Niewiem czy powinienem ale nbapisze najwyzej moder usunie. Jak pisalem do Pana Irka to koszt UniAmpa selektora i trafka razem to cena 300 zl a wiec pozostaje Ci 200 na super wypasiona obudowe :wink:
                            Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Odgrzewam.

Ktoś wie czy do XT25TG trzeba robić osobną komorę? Z tyłu jest taka mała szczelina, jeśli to się łączy z układem drgającym to trzeba tak?

Skomentuj

jezeli jest taki sam plastik z dziurka na srodku jak w XT19 to nietrzeba
                                ale nie zaszkodzi...

Skomentuj

trzeba :P

Skomentuj

takero, czyli XT25 jest nieszczelny?

Skomentuj

Czaruję...
                                    X