Kolumn raczej nie dobiera się pod wzmacniacz tylko na odwrót - wzmacniacz pod kolumny. Ale na samym początku musisz określić w jakim pomieszczeniu mają te kolumny grać. Bo ktoś Ci doradzi małe monitorki, a ktoś inny wielkie kolumny podłogowe. To tak jakbym napisał: "mam drukarkę taką i taką. Pomóżcie mi dobrać komputer." Sam widzisz, że to bez sensu. Dlatego tak jak wcześnie napisałem, przejrzyj allegro sam spróbuj coś wybrać.
"mam drukarkę taką i taką. Pomóżcie mi dobrać komputer." Sam widzisz, że to bez sensu.
akurat bez sensu jest to co napisales bo ta drukarka bedzie dzialala pod min 3 platformami :lol: lovelasik, ile masz kasy? tylko prosze - niepisz ze max 200zl...
Mój wydatek na dzień dzisiejszy na kolumny to max 400zł.
Poza tym chciałęm zapytać co to za opcja mniej więcej: linear acoustic "man" lub "omni"??
Bo ja to sądze że to dotyczy kanałów na wyjście na głośniki. Na innym forum mi powiedziano bo z tego co wynika to pobiera 280W prądu ten mój wzmacniacz.
Licząc tak na oko wychodzi 70W na kanał a ja mam na oku takie kolumny i nie wiem czy będą sie nadawać: http://www.allegro.pl/item340907718_...lory_hurt.html
Skomentuj