Zamieszczone przez Echo1
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamiennik do Panasonic WM-61A.
Collapse
X
-
Firma Auden z allegro pisze ze ma oryginalne wkładki panasonic, ja kupiłem 2 szt. Porównam jak sie maja do mojej starej wkladki.
Na drugim zdjeciu w porownaniu z moją starą wkladką, ktora wizualnie wydaje sie ze ma delikatnie wieksza srednicę, ale to chyba zludzenie bo jest zamontowana w tej rurce.
Ktos z forum juz wyprobował je?Last edited by jamess8; 16.11.2016, 10:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaKtos z forum juz wyprobował je?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Beatliner Zobacz posta
Jeżeli tak to rewelacyjny wynik !
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postado podstawowych pomiarów najważniejszy jest środek, tak gdzie skrobiemy zwrotnicę
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaRozumiem że linia przerywana i ciągła to porówanie pomiaru producenta z Twoim pomiarem ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Beatliner Zobacz postaMam, używam póki co
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaTo całkiem niezle, 2 glosniki z produkcji moga miec spore rozrzuty, a co dopiero kiedy mowimy o pomiarach w innych warunkach.
P.S Kupiłem, porównam do mojego skalibrowanego mikro i Panasa oryginału z przed 10 latLast edited by gucio.; 16.11.2016, 12:49.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaUżywasz jakiegoś pliku kalibracyjnego
Kupiłem jeszcze drugą od CB-GOSTYNIN_bis. Też podają, że jest to oryginał. Pomiary wychodzą praktycznie identyczne.
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaP.S Kupiłem, porównam do mojego skalibrowanego mikro i Panasa oryginału z przed 10 lat
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Beatliner Zobacz postaNie. To jest pomiar bez pliku kalibracyjnego.
Kupiłem jeszcze drugą od CB-GOSTYNIN_bis. Też podają, że jest to oryginał. Pomiary wychodzą praktycznie identyczne.
Było by super bo osobiście tak czy inaczej przymierzam się do Dayton'a EMM-6 ale może nie byłby to taki konieczny zakup na już.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaPrzyjdzie paczka, sprawdzę i dam znać
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaPorównanie czterech egzemplarzy WM-61a,
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaNie wiem czy pasuje, bo nie mam do końca zaufania do fabrycznej kalibracji mikrofonu umik. Trzeba by porównać do mikrofonu do którego ma się pewność że jest dobrze skalibrowany.
Skomentuj
Skomentuj