Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BlackDotAudio.eu - sklep internetowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BlackDotAudio.eu - sklep internetowy

https://www.blackdotaudio.eu/
    Sklep Internetowy BlackDotAudio - prowadzi sprzedaż komponentów audio, do samodzielnej budowy kolumn głośnikowych DIY w tym: głośniki, kondensatory, cewki indukcyjne, rezystory, przewody na metry oraz konfekcjonowane, materiały wytłumiające, kolce do kolumn, gniazda i wtyki audio oraz inne akcesoria związane z budową własnych systemów audio.

----

Może macie jakieś propozycje, zmiany, uwagi do działania sklepu, opinie... itp.? Wszystkie merytoryczne wpisy mile widziane.

Dziękuję i pozdrawiam
    Karol

Witam,

Może byłby ktoś chętny na przetestowanie kondensatorów MKP lub MKT? - nie ma ich na rynku polskim.

Szukam 3-4 osoby którym wysłał bym kondensatory o wybranej przez nich wartości. Chodzi o to żeby sprawdzić jak się sprawują i poznać opinię różnych ludzi. Kondensatory po teście zostają u testera :)

Pozdrawiam
    Karol

Skomentuj

Jestem zainteresowany :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
        Witam,

Może byłby ktoś chętny na przetestowanie kondensatorów MKP lub MKT? - nie ma ich na rynku polskim.

Szukam 3-4 osoby którym wysłał bym kondensatory o wybranej przez nich wartości. Chodzi o to żeby sprawdzić jak się sprawują i poznać opinię różnych ludzi. Kondensatory po teście zostają u testera :)

Pozdrawiam
        Karol
        Chętnie się dopiszę do listy.

Skomentuj

Ja też :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kolmen Zobacz posta
            Ja też
            Wysłałem PW.

Skomentuj

Jesli nadal to aktualne to mogę się trochę pobawić

Skomentuj

Ostatni brałem u Was trochę kondów i rezów do zwrotnic do renowacji kultowych Telefunkenów TL70.

Ale mam tam jeszcze 2 oryginalne kondensatory na wysokotonowym i średniaku -mogę potestować.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Paru osobom już wysłałem :) Napiszcie do mnie PW z wartościami które Was interesują oraz czy MKP czy MKT.

Skomentuj

Zabawa Wielkanocna w BlackDotAudio.eu!

Na stronach sklepu ukryliśmy coś związanego ze Świętami Wielkanocnymi (może to być słowo, zdjęcie, obrazek, liczba, zdanie, itp). Dla chętnych do wzięcia udziału w zabawie przygotowaliśmy nagrody:

1. Dla pierwszego kto znajdzie niespodziankę: Bon na zakupy w naszym sklepie na kwotę 500 pln
                    2. Dla drugiej osoby: para głośników Scan Speak Discovery 15W/8424G00
                    3. Dla trzeciej osoby: para głośników SB Acoustics SB16PFC25-4

Dla pozostałych uczestników zabawy, którzy znajdą niespodziankę i będą poza pierwszą trójką - stały rabat na zakupy w naszym sklepie.

Krótki regulamin:
                    - Konkurs tylko dla zarejestrowanych klientów
                    - Jeśli ktoś znajdzie ukrytą niespodziankę, zmieniamy miejsce ukrycia w sklepie
                    - Zgłoszenia wraz ze zrzutem ekranu, linkiem lub opisem ukrycia proszę wysyłać na e-mail: info@blackdotaudio.eu
                    - Liczy się kolejność zgłoszeń
                    - Konkurs trwa do 19.04.2019 (zastrzegamy możliwość wcześniejszego zakończenia konkursu)

Na bieżąco będziemy informować o przebiegu zabawy!

Skomentuj

Jak na razie nie mamy wygranych :) Jest to trudniejsze niż myślałem. Dlatego mała podpowiedź:

"Kolor biały to dobry kierunek"

Skomentuj

Tym razem szybko to poszło. 3 nagrody już rozdane :) Ukryty obrazek oraz pierwsze miejsce zajął kolega z forum. Może się pochwali :)

Obrazek był ukryty tu:

Gratuluje i dziękuję wszystkim za udział w zabawie.

Pytanie poza konkursem. Zabawa się podobała? Jeśli jest zainteresowanie, konkursy będą organizowane co jakiś czas. Tylko czy organizować konkursy czy nie?

Skomentuj

Pochwalę się, a co Było co szukać, ale się udało :) Na początku podpowiedź skierowała mnie na białe kable kierunkowe, ale tam nic nie znalazłem :) Po dłuższej chwili stwierdziłem, że trzeba szukać w głośnikach SBA - dość dużo modeli jest białych i się udało

Jak najbardziej można organizować częściej. Dzięki konkursowi poznałem dość spory asortyment zanim znalazłem rozwiązanie
                          http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Ja również się pochwalę, zgarnąłem drugą nagrodę
                            Udało się za drugim podejściem, bo pierwsza próba to były znalezione w opisie głośnika Accutona zawieszenie w kształcie "jajka" :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz posta
                              Ja również się pochwalę, zgarnąłem drugą nagrodę
                              Udało się za drugim podejściem, bo pierwsza próba to były znalezione w opisie głośnika Accutona zawieszenie w kształcie "jajka" :lol:
                              A ja myślałem, że wszystkie cewki taśmowe mają uszy zajączka

Skomentuj

dzis dostałem info o wysłce nagrody za 3 miejsce :) dziekuje

Skomentuj

Gratuluję zwycięzcom, ja szukałem w owczej wełnie - baranek [emoji6]

Skomentuj

Może kolejny konkurs? Jeśli są chętni... Z tym że nie mam pomysłu na zadanie konkursowe :/

PS. Lepiej dwie czy trzy lepsze nagrody czy większa ilość nagród, ale o mniejszej wartości?

Czekam na pomysły odnośnie zadania :)

Pozdrawiam
                                    Karol
                                    BDA

Skomentuj

W lipcu mała rocznica :) Sklep BlackDotAudio istnieje 2 lata! W tak krótkim czasie zdobyliśmy grono stałych klientów w Polsce i w Europie. Dziękujemy wszystkim naszym klientom za okazane nam zaufanie. Do końca sierpnia w naszym sklepie promocja na ponad 2000 produktów - start od 20:00!
                                      Zapraszamy!

Skomentuj

Szybki konkurs tylko dla forumowiczów! Kto pierwszy zgadnie, otrzyma kupon na zakupy w https://www.blackdotaudio.eu/ na kwotę 100 zł :)

Co to za głośniki? Proszę o podanie dokładnego modelu.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X