• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

1-drożne głośniki na biurko

nawet ladnie to wyglada
ale ja bym nadal lekkosci tej konstrukcji poprzez np fazke na tych wystajacch plytach od przodu
Przemyśle to jak będę je szlifował przed lakierowaniem szczególnie, że też o tym wcześniej myślałem. Tak na marginesie to one nie wystają, są, że tak powiem "na równo" :)

Wskazówka
wskazowka na przyszlosc
fotki umieszcaj jako miniaturki
czyli jak ladujesz na imageshack to na forum kopiuj link oznaczony jako "miniatura dla forum"
wystarczy tylko skopiowac link i nic wiecej
Tak chciałem zrobić ale nie wiedziałem jak :P

tym razem poprawiam - nastepnym razem wywale :P
Thx

Przy okazji.. Przestałem dostawać powiadomienia na emaila.

Nie na temat...
Przy okazji.. Przestałem dostawać powiadomienia na emaila.

Chyba jest tak, że kolejne powiadomienia przychodzą, gdy najnowsze odpowiedzi w temacie ogląda się będąc zalogowanym. Gdy zaś otwiera się stronę, ale bez logowania, wtedy kolejne powiadomienia o nowych odpowiedziach nie przychodzą. Przynajmniej ja mam takie obserwacje w tym aspekcie. Na pewno ten temat był poruszany przy okazji wątku o zmianie mechanizmu forum, więc można tam poszukać. No chyba, że moderator udzieli nam tutaj wiążącej odpowiedzi.

Powrót