• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

16/50/6 TONSIL na allegro

kosze jak u tesli a membrany jak u stx...ja nie wiem co o nim sadzic...moze ktos mial orginalnego z innego zrodla i sie sam wypowie...

na oko oryginal..... kupilem ostatnio 2 sztuki u wieszczecinskiego....... 80 zeta za sztuke, ale z tylu maja naklejki

a czy można wiedzieć jak zamierzasz zaalikować te dwa tonsilki. chcesz zbudować monitorki czy podłogowe?

ja szukalem przetwornikow - alternatywy dla ARNów
na podstawie sugestii Łukasza wybrałem 16/50/6
2 podłogowce około 30 litrów b-reflex.......
2 drogi, z 11/100 (kupilem wczesniej, teraz wybralbym cos lepszego).

Spokojnie,to jest Tonsil.Ale gdyby nie to zawsze możesz zwrócić towar w ciągu 10dni bez podania przyczyn.Sprawdzone.

ale jak to gra? w porownaniu do TVM lepiej gorzej? ,a chcialem robic dwudrozne albo 2,5drozne mozliwe ze z 11/100 ale dokladnie to jeszcze nie planowalem narazie interesuje mnie to czy sa lepsze od Tvm a moze jeszcze cos innego w podobnej cenie na podlogowe fronty ?

Powrót