• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

16 na przod...phonocar titanium czy sinuslive sl16

• Autor wątku Autor wątku freex
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
witam

jak w temacie...potrzebuje tylko srednioniskotonowce...zasilane beda wzmacniaczem phoenix gold 2x150W RMS

z gory thnx za wszelkie info :))

pozdr.

Uhm, jakby co to za 280 to jak dobrze poszukam to ci moge w piwnicy znaleźć 1 nowy,w kartonie, kpl Phonocar 2/827 (midbasy, tweety i zwrotki).

No to są właśnie z serii titanium o ile sie nie mylę. Ale nie słuchałem, miały kiedys trafić do żonowozu. W notowaniach się łapią, więc muszą być ok.

Ja zakupiłem sinuslive sl16. Bez mocnego wzmacniacza nie masz co marzyć o dobrym basie. Ja podłączyłem to do radia i jest przeciętnie. Więcej basu mają fabryczne szerokopasmówki :).
Jak dla mnie mają beznadziejnie małą efektywność. Czuj jednak potencjał, niedługo montuje wmzak do nich (Blaupunkt tha280) i zobaczymy na co je stać.

Powrót