• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

...

• Autor wątku Autor wątku elmer
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
popieram przedmowce jak to na urodzinke to za kazdy rok jej zycia kup jej czerwona roze nic tak nie dziela na kobiete jak jakies 18 czy ..... roz patent sprawdzony dziela

primo: kwiatki daje się w ilości nieparzystej
secundo: 99 róż działa lepiej niż 18 niezależnie od wieku obdarowywanej

pozdrawiam

mlodedrwale, moze i masz racje ale jesli ktos ma nie mam kasy na 99 a po drugie 99 to liczba nie parzysta

A ja myśe że jakis naszyjnik ze srebra lub gdy bardzo ci zależy złoto ale to juz bardziej osobisty prezent

lepiej wymyś jakieś orginalniejsze kwiatki niź róże które zawsze są dawane kup jakieś inne kwiatki żeby było bardzie orginalnie i będzie cię dłużej pamiętać najlepiej jakąś dziwną rzadką odmianę

hehe:), to forum o glosnika wiec dobra podpowiedz ;) hehe.
a tak na powaznie to moze dobrze by bylo jak bys pogadal ze swoja byla czy nie ma nic przeciowko.... :D, chyba ze sie pokluciliscie... :),
a co do prezentu no to moze sam cos wymysl, badz oryginalny, a nie sie pytasz innych! :) Wybor masz ogromny, jak Cie stac to kup Mercedesa 300SL :), (stare ale jare) :D

zrob jej ladne zgrabne rozowe monitory, babeczki nie sluchaja raczej glosno wiec moze byc na tesli ;) do tego jakis ladny bukiecik i bedzie go juz miala na czym postawic :D

a tak serio to zazwyczaj kupuje kwiatki, chociaz nie zawsze roze no i nie zawsze czerwone :)

Witam

uuuu ale odp ze masakra widze ze lapiecie ten temat...:). Fajnie cos wymysle mam jeszcze troskze czasu

Witam

hehhe no minitorki to bym zrobil ale jakos chyba ona tego nie zrozumie. owszem lubi dobrej jakosci dzwiek ale... nie nie malo juz czasu. jak dotad wszystko leci jak po masle:)

POZDRO

Powrót