Nie zamówiłem Facet miał tzw "odpady" więc wziąłem bo było taniej. Za fronty z frezowaniem CNC zapłaciłem 60zł a za resztę formatek 12,50zł. Trudno było się nie zgodzić na taką cenę.A tak z ciekawości, dlaczego zamówiłeś fronty z laminatem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie zamówiłem Facet miał tzw "odpady" więc wziąłem bo było taniej. Za fronty z frezowaniem CNC zapłaciłem 60zł a za resztę formatek 12,50zł. Trudno było się nie zgodzić na taką cenę.A tak z ciekawości, dlaczego zamówiłeś fronty z laminatem?
Nie dołuj mnie bo się cieszyłem że kupiłem fajne TW.dla tego na tw jeszcze hds jest
to wcześniej (na innych kolumnach) tez grał do bani?Mój wzmacniacz jest do bani Denon DRA-500AE
dobre kolumny grają conajmniej poprawnie każdy gatunek muzyki - takie przynajmniej jest moje zdanieKolumny raczej do słuchania jazzu i bluesa miłośnicy popu raczej nie będą zadowoleni
Kiedy zaczynałem swoją przygodę z audio nie za bardzo miałem wyrobione zdanie na temat tego czego oczekuję od zestawu.to wcześniej (na innych kolumnach) tez grał do bani?
dobre kolumny grają conajmniej poprawnie każdy gatunek muzyki - takie przynajmniej jest moje zdanie
Miałem c320 chyba jeszcze wcześniej z elac fs57 później zrobiłem 3sm i nagle się okazało że trzeba było znacznie bardziej odkrecac gałkę volume żeby podobnie było jak na elacach albo raczej już mu pary brakowało. Co do wzmacniacza dość fajny ale ja bardzo szybko rozlaczylem pre od ampa i wpialem się z zewnętrznym pre diy i najprostszy układ z 1 opampem i zasilaczem oraz alps zagrał dużo lepiej niż to co nad oferował w całości więc jest dość rozwojowy. Nada jako końcówkę zastąpił uni i jakoś bym nie powiedział żebym żałował tej zmianyZnalazłem wzmacniacz NAD C320. Czy ktoś z forumowiczów posiada ten model i może mi go polecić lub nie?
Kolumny raczej do słuchania jazzu i bluesa miłośnicy popu raczej nie będą zadowoleni.
dobre kolumny grają conajmniej poprawnie każdy gatunek muzyki - takie przynajmniej jest moje zdanie
Co może być powodem zbyt miękkiego basu?
1. głośnik
2. zbyt duża obudowa
3. zbyt niskie strojenie
4. za dużo wytłumienia
5. sygnał wejściowy
6. wzmacniacz
Coś mi się wydaje że zanim uzyskam to czego szukam (brzmienie) minie jeszcze sporo czasu.
Dzięki.
OK Tak zrobię.Daj mu minimum czerwonego Jantzena - posłuchasz różnicy w kondensatorach i już nie będziesz oszczędzał następnym razem w tym miejscu