• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

18w4434g00 + hds tw

OK Tak zrobię.

dodatkowo daj chociaż 0,5mm solida Jantzena na wysoki od terminala i do głośnika

P.S ten czerwony Jantzen przez miesiąc będzie Ci grał codziennie inaczej.... z każdym dniem lepiej, słyszałem to sam u Siebie i wielu znajomych którym go wkładałem w zwrotnice potwierdza to z niedowierzaniem.

Ostatnia edycja:
Zamiast czerwonego Jantzena proponuję olejowe Obbligato. Grałem na obu na Scanie 9700 i Obbligato to inna liga :) Parowane dwie sztuki 6.8uF to 18USD plus 8USD przesyłka - czyli około 100PLN - całość w cenie JEDNEGO czerwonego Jantzena - z Hongkongu dostawa ostatnio w 9 dni ;)

Ostatnia edycja:
A ja proponuję koledze kupić najtańszy kondensator foliowy, albo np. kondensator STX-a, też są tanie, samemu porównać i wyrobić sobie swoje własne zdanie niż wierzyć w forumowe opowieści, zwłaszcza że to Twoje pieniądze a nie tego co Tobie doradza.

A ja proponuję koledze kupić najtańszy kondensator foliowy, albo np. kondensator STX-a, też są tanie, samemu porównać i wyrobić sobie swoje własne zdanie niż wierzyć w forumowe opowieści, zwłaszcza że to Twoje pieniądze a nie tego co Tobie doradza.

Drozsze nie oznacza lepsze i to sa swiete slowa. Natomiast porownywanie na jakimkolwiek zestawie, nie bedzie wymierne. Do seryjnego trabanta zalozmy wyczynowe opony, co nam to powie o takich oponach?? Mysle, ze nie wiele..

Dzięki!

Dzięki!

Dzięki za wszelkie rady. Postanowiłem skupić się na początku na kupnie wzmacniacza i DACa. Mam na oku Cambridge Audio Azur 550A i Cambridge Audio DAC Magic 100. Wszelkie opinie na temat tych jednostek mile widziane. Macie jakieś doświadczenia co dobrze zagra ze scanami?

Powrót