• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[wzmacniacz] 2.1 prosto i tanio...

policzyłem kity, same elementy bez TDA1554 to koszt ok 17-18zł. Samo TDA 1554 jest bardzo trudno dostępne ponieważ zostało wycofane.

Ale na TDA1557 nie da się zrobić układu 2.1. TDA1554Q to 4x11W dzięki czemu można zrobić 2.1. TDA1557Q to 2x22W, można zrobić co najwyżej 2.0 albo 1.1 :razz:

---------- Post dodany o 15:59 ---------- Poprzedni post o 15:57 ----------

Ja mam dostęp do TDA1554Q 15zł szt. ilosc w hurtowni oznaczone jako znaczna

To można robić kity, jakby Raven udostępnił pliki do płytkarni to można by wycenę zrobić.

To można robić kity, jakby Raven udostępnił pliki do płytkarni to można by wycenę zrobić.

OK mogę wysłać.
Jest jeszce jakiś TDA8... coś tam gdzieś go mam i chyba jest z godny pin to pin albo prawie zgodny, nie wiem tylko czy czami nie są to 4 mostki.

Witam,

byłbym chętny na PCB wraz z elementami, względnie na samo PCB. Już wiadomo jakie koszty?

Pozdrawiam!

Powrót