nie chcial rozkrecic jak go pytalem o wysoki..Pawel S. napisał:na allegro ostatnio ktos mi pokazywal monitory za 150zl (diy) w ktorych byl ten morel a koles nie wiedzial co sprzedaje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie chcial rozkrecic jak go pytalem o wysoki..Pawel S. napisał:na allegro ostatnio ktos mi pokazywal monitory za 150zl (diy) w ktorych byl ten morel a koles nie wiedzial co sprzedaje
Pawel S. napisał:marivs, ale nie zapominaj ze to tonsil! on ma kopolki conajmniej 10 lat starsze technologicznie niz konkurencja![]()
patex moment, ewentualnie butaprenDaVid napisał:jaki klej i lakier do forniru o,6mm ?
raczej nie oplacalne. obecnie STXy SCX sa na tyle tanie ze juz lepiej na nich zbudowac 3 drogi. oczywiscie sa lepsze niz tesleDaVid napisał:A wracając do tych kolumn , a jak by zrobić 3-way z ARN ?
:shock: :???: a takie cenione kolummny i podobno takie dobre... a przegrywaja z poczciwym ARNem :lol:DaVid napisał:mam monitorki które będę fornirować właśnie na ARN 150-05/8 i dźwięk jaki z siebie wydają jest jak dla mnie bardzo zadowalający , nawet po dłuższym głośnym graniu nadal są dynamiczne , no na pewno dłużej niż wharfedale
na jednej ze starszych wersji tej strony, na stronie glownej byla taka kolumna. ale nie 3 woofery ale 3 drogi. wygladalo super - ale bez sensu i drogieDaVid napisał:Próbował ktoś kiedyś zrobić taką np. konstrukcję : 1 wys. 1. śr i 3 bass ? Nadal mowa o ARN 3x 150-05/8 ? Opłacalna zabawa?