Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
czarny1906, widze ze uparty jestes i zrobisz to co bedziesz chcial...
tak wiec zebys nie bladzil niewiadomo gdzie proponuje zrobic nastepujacy eksperyment
w jedna wsadz taka zwrotnice jaka zaprojetkowal irek, a w druga wsadzaj co tylko sobie wymyslisz. np zacznij od jednego kondensatora 1uF na wysokotonowy i GDNa pusc pelnym pasmem. uslyszysz roznice pomiedzy poprawnie grajaca kolumna a tym co sam zrobisz. tak po czesci nauczysz/dowiesz sie co daja jakie filtry
sposob bardzo drogi (musisz kupic duzo elementow a i zapewne wysokotonowke kilka razy spalisz) ale taka praktyka lepiej do ciebie przemowi niz my
czarny1906, jakbys byl z moich okolic to bym zaprosil ciebie na pokaz bo mam zwrotnice strojone
Pawle S.
Z Twoich stron niestety nie jestem, ale czytając wszystkie wypowiedzi, doszedłem do wniosku, iż zrobię jak powiedziałeś. Tak sie sklada, ze te kolumny niedawno wykonałem więc nie bedzie dużo roboty z tym.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.