Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
taaa, widzę że zejście określasz mniej więcej jak dzieciaki w dresach i bejsbolówkach w media markt - "jak dużo dmucha to zejście jest", więc rzeczywiście - z closed dmucha mało więc zejścia też nie majarimir napisał:jest tam pare filmikow i sobie zobacz jak glosnik potrafi nisko zeisc przy niskim strojeniu
jarimir napisał:wasik zebys tylko w polowie wiedzial tyle co ja to bedzie dobrze
jarimir napisał:Mozesz zobaczyc sobie filmiki z moimi wooferami i widac na nich jakie jest zeiscie i jakosc
jarimir napisał:Gdy ci wysiadzie np jeden glosnik albo jak bedziesz chcial go odlaczyc to w skrzyni nie dzielonej juz niemozna sluchac bo strojenie bedzie dla dwoch glosnikow a nie dla jednego , a gdy jeden nie bedzie gral to automatycznie strojenie sie zmienia.
jarimir napisał:Nawet nie musisz sie wysilac odpisywac bo nie zamierzam nawet juz tu zagladc i klocic sie z osobami ktorzy cale zycie na wiedzy papierkowej opieraja swoje projekty.
jarimir, koniec tego , zamykam temat, a Ty dostajesz warna. Gadasz głupoty, a forum traktujesz jako miejsce do przelania swoich frustracji, jesteś chamski, bezczelny i niewychowany, a do tego grozisz innym userom na PW - tego nie lubimy i tolerować nie będziemy. I daruj sobie zakładanie nowych kont na forum , tylko po to żeby głupoty pisać. | ![]() |
jarimir, teraz to już przegiąłeś definitywnie, na forum moderatorów była mowa o Tobie i o banie i przez parę dni go nie dawałem by dać Ci szansę , lecz jak widzę nie było w tym najmniejszego sensu. Twoją wiadomość usunąłem dlatego gdyż była kompletnie offtopowa , zupełnie nie merytoryczna i opierała się głównia, tak jak ta wyżej, o wyzwiska, a tego tolerować tu nie będziemy. Żegnam. | ![]() |