Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
amdr napisał:GDWK mnie drażni.
nie ma takich ;]tomq88 napisał:Moglby mi ktos podrzucic linka do jakis kolumn opartych na srednioniskotonowyh tonsilach +stx pj?
albo mi sie wydaje albo pytasz to samo co zdanie wczesniejtomq88 napisał:Albo chociaz zaproponowac jakas zwrotnice do dostepnej srednionioskotonowke tonsila i stx pj?
juz lepiej. ale powtorze sie po raz kolejny - wazniejsza jest lepsza kopolka niz lepszy woofer!tomq88 napisał:jak nic nie znajde na tonsilach to zrobie http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=12316 , tyle ze jako kolumny nie monitory...
klony TOTEM MITE (nawet mam do sprzedania)tomq88 napisał:Istnieje w ogole jakis srednio-nisko tonsil ktory nadal by sie do kolumny dwodroznej a jest do zdobycia?? I zeby byla zwrotka do tego..
a pisalem wyraznie zebys psozukal pod wersja eksportowa ;]tomq88 napisał:Poddaje sie, za Chiny nie moge znalezc tego 16/50/6 :/ Ani na allegro, ani na forach nigdzie..
czyli nie oplaci sie wziac tej wersji eksportowej za 70 zlpowtorze sie po raz kolejny - wazniejsza jest lepsza kopolka niz lepszy woofer!
wazniejsza jest lepsza kopolka niz lepszy woofer!
ten glosnik kupilem za 50zl i za takie pieniadze byl naprawde OK. za 70zl moznaby szukac czegos lepszego... ale jak tak bardzo chcesz tonsila to innego wyjscia nie masztomq88 napisał:czyli nie oplaci sie wziac tej wersji eksportowej za 70 zl
wpisz sobie w google ;] jest tego naprawde duzotomq88 napisał:2. totem mite - duzo o tym slyszalem, ale nie wiem co to takiego
300zl (niestety narazie nie mam zdjec)tomq88 napisał:jaka cena cie interesuje za nie?
primo - AJta nie kupisz. kit z tym ze to to samo co PJtomq88 napisał:STX GDN 17 140 8 SCX + PJ Lepsze bedzie iz STX 15 AX + AJ ?
to juz zalezy od ciebie co ci sie lepiej widzitomq88 napisał:Lepszy dla mnie bedzie 1x stx + pj czy 2 arn150 + pj?
po raz kolejny pisze ze GDN 16/50 a GDN 16/50/6 to zupelnie inne glosniki!tomq88 napisał:Uzywki 16/50 widzdialem na allegro za 30 zl, chyba sie oplaci
brak zwrotnicy ;]tomq88 napisał:Albo stx 14 + vifa
zacznij budowac to zobaczysz jak sie mylisztomq88 napisał:To byloby 80 zl stx + 200 vifa, 280... calosc bym sie zamknal w 400 zl
250-300zl wyjdzie za kompletne kolumnytomq88 napisał:A najtaniej byloby stx 14 + Pj 80 + 80 , razem ze zwrotka niewiele ponad 200 zl..
lepszy efekt da lepsza wysokotonowka niz lepszy woofer ;]tomq88 napisał:Jesli uzbieram wiecej kasy to lepie stx i vifa niz tonsile i pj?
GDN 16/50 a GDN 16/50/6 to zupelnie inne glosniki!
to ten sam glosnik ale w wersji eksportowej ;]tomq88 napisał:Czyli gtc GTC 16/40/1 i 16/50/6 to tez calkiem inne glosnik?. A napisalem mi ze to ta sama wersja tylko ze inne oznaczenie. No to jak roznily by sie moca?? (40 i 50 wat rms)
ARNy maja wycofana srednice ale napewno jej nie brakuje ;]tomq88 napisał:I na pewno nie wezme 2x arn150. kazdy pisze zze brak srednicy i ze jest to teoszeczke uciazliwe...
nie - juz jest nie produkowany. no i tez za wiele nie byl wart :???:tomq88 napisał:Super... Niema zwrotnic do sc10n oprocz tych tesli. Tzn jest do zestawu STX18-120-6SW +SC10N ale stx18-120 nigdzie nie ma. A moze jest tylko z innym oznaczeniem? (np exportowym )
nie wiem kto tak napisal bo o zadnym piachu nie moze byc mowy (no chyba ze to byla wina nagrania)amdr napisał:poczytaj bo na tym forum właśnie były opinie, że sc10n piachem potrafi sypnąć i denerwujący