mają, ja tak miałemharvester88 napisał:eszcze mam taka jedna watpliwosc, Czy po lakierowaniu maja szanse wyskoczyc jeszce jakies bable na skutek zmian temperatury i wilgotnosci otoczenia??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mają, ja tak miałemharvester88 napisał:eszcze mam taka jedna watpliwosc, Czy po lakierowaniu maja szanse wyskoczyc jeszce jakies bable na skutek zmian temperatury i wilgotnosci otoczenia??
DIGIPROCOMP napisał:Chłopie ale upierdzieliłeś głośniki
harvester88 napisał:Jeszcze mam taka jedna watpliwosc, Czy po lakierowaniu maja szanse wyskoczyc jeszce jakies bable na skutek zmian temperatury i wilgotnosci otoczenia??
Dokładnie, to nie łapanie pcheł, gdzie wskazany jest pośpiech a fornirowanie. Ja nawet nieraz wiecej jak 15 minut czekałem przy klejeniu Momentem, choć jeden spód w kolumnie na próbę okleiłem nie czekając nawet 5 minut i też się trzyma, bąbli brak a kolumny wędrowały już pomiędzy piwnicą a pokojem z 2 razy. I nic.Rfck napisał:Wedlug instrukcji przeciez klej i tak powinien odstac 15 minut z tego co pamietam, pozatym śpieszy sie komuś?
marjano82 napisał:Dokładnie, to nie łapanie pcheł, gdzie wskazany jest pośpiech a fornirowanie. Ja nawet nieraz wiecej jak 15 minut czekałem przy klejeniu Momentem, choć jeden spód w kolumnie na próbę okleiłem nie czekając nawet 5 minut i też się trzyma, bąbli brak a kolumny wędrowały już pomiędzy piwnicą a pokojem z 2 razy. I nic.
Po nałożeniu kleju należy pozostawić klejone
części, aby odparował rozpuszczalnik. Czas
parowania w temperaturze pokojowej (18
- 25 °C) wynosi około 15 minut.
Należy zwrócić uwagę na równomierne
odparowanie z całej klejonej powierzchni. Po
upływie czasu parowania klejenie jest możliwe
w czasie nie dłuższym niż 1,5 godziny.