Z tego co zauważyłem w 1 kolumnie brakuje wysokotonówki. Jeżeli nie jest ona oddzielona przegrodą od sekcji basowej to ta kolumna nie ma prawa grać należycie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tweeterek sie schrzanił i nie dziala... niedawno mi w serwisie cos tam i sie znowu popsulo cos tami musze kupic jakas uzywke (na allegeo jest jedna sztuka) bo nigdzie nie ma tych tweeterow w sprzedazy
Sub na bank schodzi niżej od kolumn, z resztą nowy w 2000r kosztował mnie 2 tys zł. Pomijam fakt ze jest popsuty bo nie działa jak powinien (tylko przepotwornie buczy jak gain ustawie na min 80% bo ponizej tego w ogole nie dziala)
Teraz wychodzi ze twój sub nie przyswaja sygnału ze wzmacniacza .
poncio mam wrażenie, że nie umiesz obsługiwać swojego sprzętu RTV.
Jeśli tak uważasz to mnie naucz... czekam na instrukcje obsługi jak włączyć bas w głosnikach i jak uruchomic uszkodzony subwoofer![]()
Jak włączyć bas w głośnikach?
Odsuń kolumny od ściany. W tych kolumnach jest wylot bass-reflex z tyłu obudowy!
kolumny uszkodzone, subwoofer uszkodzony.i jak uruchomic uszkodzony subwoofer
Zadałem pytanie na które nie uzyskałem odpowiedzi (no może i na końcu nie postawiłem znaku zapytania,ale autor powinien coś napisać). Czy w rogach pomieszczenia jest bas? czy w jakimkolwiek miejscu w pokoju jest ten bas czy go nie ma w ogóle? sprawdzałeś,czy tylko sprawdzasz w miejscu odsłuchu,czyli na kanapie?
A zdejmij maskownice i zobacz w jakim stanie jest głośnik
To teraz nagraj jeszcze jak grają kolumny